22 aug. 2021 | 10:46

Veste majoră la Kanal D. Concurenții surpriză din sezonul 3 la Survivor România

Monden
Veste majoră la Kanal D. Concurenții surpriză din sezonul 3 la Survivor România
Veste uriașă pentru fanii Survivor România: concurenții din sezonul 3

Veste uriașă pentru fanii emisiunii Survivor România! Au apărut primele detalii despre concurenții surpriză din sezonul cu numărul 3. Ce vedete au acceptat acum provocarea din Republica Dominicană?

Concurenți Survivor România sezonul 3: nume sonore în cadrul show-ului sportiv

Survivor România a devenit un fenomen în rândul românilor care așteaptă cu sufletul la gură fiecare sezon. Daniel Pavel a făcut recent câteva dezvăluiri despre începerea proiectului, iar acum se vehiculează numele vedetelor care ar putea pleca în Republica Dominicană, arată informațiile prezentate de fanatik.ro. 

Printre concurenții din acest sezon s-ar putea număra doi dintre cei mai cunoscuți fotbaliști de la noi. Concret, este vorba despre Silviu Izvoranu și Gabi Enache. Primul menționat și-ar fi dorit să facă parte din emisiune chiar și în al doilea sezon, dar nu a fost să fie.

De asemenea, tot în echipe s-ar alătura și un alt membru al familiei Sterp. Este posibil ca Geta Sterp să îi aducă trofeul mult dorit mamei sale după ce Iancu a fost eliminat aproape de finală, iar Culiță s-a descalificat pentru a ajunge în România la nașterea fiului său.

Mai mult decât atât, încă din primul sezon Exatlon/Survivor cei care se ocupă de proiect și l-au dorit pe Dorian Popa în Republica Dominicană, dar solistul a refuzat ofertele din cauza contractului cu Antena 1.

Cu toate astea, acum pare mai deschis discuțiilor despre o posibilă colaborare, dar nu se știe exact în ce stadiu se află acestea. Pe lista artiștilor pe care producătorii o au în minte se află și: Nadir, Otilia Bilionera sau Xonia.

”Suntem, practic, în etapa în care configurăm cum va arăta sezonul”

Surpriza uriașă ar fi și din dreptul lui Florin Pastramă care ar putea să accepte provocarea. De asemenea, show-ul sportiv ar putea să o aibă și pe Roxana Buzoiu în compoziție. Tânăra a fost categoric una din cele mai controversate concurente de la ‘Puterea Dragostei’.

”Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul, despre ce este vorba. Dacă toate astrele se aliniază din nou, dacă eu mă întorc de la Viena din nou și sunt împreună cu colegii mei din Kanal D și asta e intenția mea, atunci răspunsul meu ar fi DA, însă cu siguranță aflăm împreună și vă comunicăm cât de repede se poate, după ce aflu.

Dacă ar fi să rămână ceva netransmis de multitudinea de camere de filmat ar fi sinergia minunată născută în praful dominican și sub stropii aceia mari de ploaie constantă, tropicală, între cei care filmam și cei cei care erau filmați nonstop, concurenții””, spunea Daniel Pavel în urmă cu câteva zile, pentru ciao.ro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro