Nuntă secretă după Survivor România. S-a măritat, fără să știe nimeni

Nuntă secretă după Survivor România. S-a măritat, fără să știe nimeni
Nuntă în secret după terminarea Survivor România

O concurentă de la Survivor România 2021 s-a căsătorit în secret. Evenimentul cel mare a avut loc la doar câteva luni după reîntoarcerea sa în țară. Despre cine este vorba și cum a arătat aceasta în ziua fericită?

Nuntă în secret după terminarea emisiunii ‘Survivor România’

Fanii emisiunii Survivor România 2021 sunt extrem de bucuroși de evenimentul uriaș din viața unei foste concurente. Mai exact, Deea a spus DA într-un cadrul de vis. Războinica s-a căsătorit civil cu alesul inimii în Grecia, iar imaginile din ziua fericită sunt superbe.

Ziua de 20 august a fost extrem de specială pentru Andreea Moșneagu. Amintim că ea a fost cerută la scurt timp de la reîntoarcerea din Republica Dominicană, iar la finalul verii cei doi îndrăgostiți au decis să devină soț și soție.

Iubitul tinerei de 32 de ani a așteptat-o atunci la aeroport cu un buchet uriaș de trandafiri, iar după ce au intrat în mașină și-a strâns emoțiile și i-a pus întrebarea mult așteptată. Răspunsul a fost DA, iar acum a venit și momentul.

Polițista de frontieră și partenerul său s-au căsătorit de ziua de naștere a acesteia.M-am măritat în Grecia ieri, pe 20 august, fix de ziua mea. Al meu soț nu știa nimic. A fost o surpriză”, ne-a transmis Andreea Moșneagu.

Andreea a vrut să-l surprindă pe iubitul ei, așa că a pus la punct tot evenimentul fără ca bărbatul să știe nimic. Din fericire, totul a decurs conform planului, iar aceștia se bucură acum de noul statut.

„El mi-a făcut surpriză la întoarcerea din Dominicană, m-a cerut în căsătorie, iar eu am pus totul la cale, fără ca el să știe, pentru a îi face o surpriză în concediu, să ne căsătorim. Și a spus DA!”, a declarat Războinica.

Ce detalii se știu despre ea?

Fosta Războinică are 32 de ani și este din Suceava. Aceasta a studiat Facultatea de Științe Politice și Administrative din București și este polițistă de frontieră. Deea a venit în vizorul românilor în show-ul din Republica Dominicană.

„Am o personalitate puternică și un caracter de fier. Am fost, sunt și voi fi mereu o luptătoare, o adevărată războinică. Am să lupt până la final și sunt sigură că voi câștiga!”, a declarat Andreea Moșneagu de la Survivor.

Femeia a pășit pe tărâmul necunoscut cu multă încredere de sine și cu o voință de fier, dar din păcate pentru ea nu a reușit să stea foarte mult în competiție. Parcursul ei s-a încheiat după aproximativ o lună de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI