Veste incredibilă despre Meghan Markle și Tom Cruise. Nimeni nu se mai aștepta la asta

Veste incredibilă despre Meghan Markle și Tom Cruise. Nimeni nu se mai aștepta la asta
Megan Markle, revenire colosală

Mai multe portaluri dedicate show-biz-ului american spun că Tom Cruise încearcă s-o readucă pe Meghan Markle înapoi în industria filmului. Știrile sunt îmbrăcate într-o aură de mister, unele știri sunt confirmate, altele nu, dar ce e clar e clar: după renunțarea la îndatoririle princiare, Megan are tot dreptul să-și repare cariera de actriță.

Meghan ar putea să fie partenera lui Tom Cruise

Potrivit Aceshowbiz.com, Tom Cruise se gândește s-o implice pe Meghan Markle în noul său proiect cinematografic. Actorul se gândește, chiar, s-o angajeze în propriul său film, să fie colegi de platou. Dar despre nou proiect cinematografic nimeni nu știe nimic. De altfel, umblă vorba că Tom Cruise i-ar fi „pus pile” lui Meghan să pună voce pentru un film Disney.

Megan Markle s-a bucurat de notorietate în rolul unei avocate stagiare (Rachel Zane) în serialul Suits, serial în care a jucat din 2011 până în 2018. Megan a renunțat de bună-voie la cariera de actriță atunci când s-a măritat cu Prințul Harry, în mai același an.

Megan își pregătește stiloul pentru semnat
Meghan își pregătește stiloul pentru semnat

Prințul Harry, interzis la ieșit din casă. Meghan nu-l lasă să-și viziteze tatăl

Între timp, Meghan Markle l-a închis în casă pe soțul ei, Prințul Harry, și-i interzice să mai iasă, mai ales după ce a aflat că Prințul Charles (71 de ani) a fost testat pentru Covid, chiar dacă are simptome ușoare. Soția lui Charles, Camilla (72 de ani) a ieșit negativ dar s-a închis în casă împreună cu soțul ei, în casa lor din Burnham, Balmoral Estate, undeva în Scoția.

Atât Prințul Harry, cât și Prințul Charles sunt frustrați de izolare, „pentru că sunt niște oameni activi și vor să ajute foarte mult, iar acum trebuie să stea închiși în casă„, a spus o sursă din interiorul cuplului.

Urmăriți Playtech.ro și pe