Totul despre viața amoroasă a lui Meghan Markle, prințesa de Sussex. Lista completă a foștilor iubiți

Cine sunt foștii iubiți a lui Megan Markle - ducesa de Sussex

Dosarele EX. Cu cine a fost Megan Markle înainte să fie cu prințul Harry? Înainte de a merge pe culoar, a întâlnit broaște pe care trebuia să le netezească pentru a ajunge la prințul ei.

Cine sunt foștii iubiți a lui Megan Markle – ducesa de Sussex

Ne-am întâlnit cu familia, știm totul despre moda ei ireproșabilă, i-am aplaudat cariera de invidiat și acum, că a devenit soția prințului Harry, nu putem să nu ne întrebăm cum arată fața de rap a lui Meghan Marke?

În timp ce știm cu toții cine sunt fostele prietene ale prințului Harry (uitându-te la tine, Chelsy Davy și Cressida Bonas) – istoria vieții amoroase a lui Meghan este încă la fel de misterioasă precum Bijuteriile Coroanei.

Zvonuri din trecutul lui ducesei

Săptămâna trecută, mama tuturor bombelor a căzut când s-a raportat că Meghan a intrat într-o întâlnire cu starul porno Simon Rex în 2004, când era o actriță aspirantă. 

Din Jamaica până în Africa, Scoția și peste tot, între ele, în acest an, Meghan și Harry au acumulat o colecție grea de timbre pe pașaport.

Să îi cunoaștem pe foștii lui Megan

Ei bine, acum știm ce fel de bărbat îi plac lui Meghan, să facem un pas înapoi în timp și să cunoaștem fostele ei flăcări …

Cel dinaintea celui…: bucătar canadian, Cory Vitiello, 2014-2016 despre care se presupune că a primit sclipirea la puțin timp după ce Meghan l-a cunoscut pe Harry în 2016. [Marea Britanie Telegraph] susține că vedeta Suits a fost cu bucătarul celebrităților timp de doi ani și au fost împreună când Meghan a reușit să înceapă relația cu Harry în iulie 2016.

La acea vreme, un prieten apropiat al exilor a adresat speculații cum că Harry ar fi putut juca un rol în despărțirea lor, spunând: „Nu pot să comentez asta”. Chiar înainte de a se despărți, Cory a lăudat-o pe cea mai importantă din viața lui pe atunci, pentru colaborarea cu World Vision.

„Atât de mândru că doamna mea @meghanmarkle este numită ambasador global pentru @worldvision #worldwaterday”, a spus el.

Despre relația cu bucătarul

Dar a fost întotdeauna doar un flash în tigaie? „Erau o pereche foarte frumoasă și bine potrivită, dar aveai impresia că este o relație uneori superficială”, a dezvăluit un insider pentru The Daily Mail.

„Cory a fost întotdeauna foarte concentrat asupra meseriei sale și a muncii sale. În acest sens, amândoi și-au pus cariera pe primul loc. Relația a venit pe locul doi.”

Potrivit The Daily Mail, Meghan, care locuia cu bucătarul într-o casă din orașul Toronto, „trecea printr-o perioadă grea cu iubitul ei anterior”, când prințul Harry „a asediat-o cu texte până a fost de acord cu o întâlnire”.

Înainte de Cory, exista un Rory!

Deși niciodată nu au fost confirmate oficial, acești doi și-au alăturat  șoldurile pentru o secundă fierbinte în august 2014.

Zvonurile romantice au intensificat o notă după ce Meghan și Rory au jucat împreună un videoclip. Au fost, de asemenea, observați bucurându-se de câteva întâlniri la cina confortabile în New York și Dublin, dar surse de la acea vreme au negat romantismul lor către Irish Independent.

Fostul soț: producător american de film, Trevor Engelson, 2004-2013

Căsătoria eșuată a lui Meghan cu producătorul american Trevor Engelson, în vârstă de 41 de ani, ne face să o iubim și mai mult – pentru că în acea zi și vârstă. După ce s-au întâlnit timp de șase ani, Meghan și Trevor, care deține propria companie de producție numită Underground, s-au logodit în 2010.

În septembrie 2011, și-au legat destinele într-o nuntă extravagantă pe plajă, la Hanul Jamaica din Ocho Rios, Jamaica. Au participat peste 100 de invitați, iar petrecerea au durat zile întregi.

Meghan Markle și Trevor Engelson
Totul despre fostele relații a lui Megan Markle, prințesa de Sussex.

Au divorțat după 2 ani

Căsătoria lor a durat doar doi ani și până în septembrie 2013 s-au despărțit în liniște. Surse apropiate cuplului susțin că rolul lui Meghan pentru Suits, care este filmat la Toronto, a jucat un rol în divorțul lor.

„S-a stârnit relația. Trevor a fost în LA producând filme, Meghan a fost într-o altă țară la cinci ore de zbor și pur și simplu a avut un efect negativ”, a spus un prieten pentru The Daily Mail.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI