Veste imensă pentru șoferi. Cea mai ieftină benzină din România

Unde este cea mai ieftină benzină din România

Începând cu marți 15 septembrie, șoferii din România pot cumpăra benzină și motorină cu un adaos comercial de doar 0,1%. Unde se poate găsi cel mai ieftin combustibil din România.

Șoferii primesc o veste bună. Cel mai ieftin combustibil din România

Mihai Anastasescu, un om de afaceri din România și proprietarul companiei NEPTUN SA din Câmpina, a hotărât să ajute să treacă mai ușor peste criza datorată pandemiei mediul de afaceri, însă și pe localnicii orașului Câmpina și ai zonelor limitrofe.

Așadar, acesta a extins promoția cu privire la comercializarea combustibilului, către persoanele fizice și juridice cu un adaos comercial de doar 0,1, și în stațiile de carburant ETU Cornu și ETU Păulești începând de astăzi, marți 15 septembrie de la ora 17:00 până la data de 31.12.2020 la ora 24:00.

Ca suprafață, comparativ cu un hipermarket, ETU are cele mai mari stații de benzinărie din România. Acestea au o suprafață de 6,000 de metri pătrați, iar un hipermarket măsoară în medie între 6,000 și 8,000 de metri pătrați, potrivit Antena3.ro.

Un litru de motorină la doar 3.88 lei

Ce mai mare stație de carburant din țară, ETU Oil & Gas Paulesti se află pe partea dreaptă a sensului de mers spre Ploiești – București, la km 68 pe DN1. Un litru de motorină standard, cea des comercializată, se vinde cu 3,88 lei cu tot cu TVA, față de 4,46 de lei cât era până acum. Pe piață, media de carburant de acest tip este de 4,43 lei/litru.

Potrivit sursei citate, un litru de benzină standard scade de la 4,52 lei până la 4,12. Însă, în piață cel mai popular sortiment de benzină se comercializează cu 4,45 lei/litru. Totodată, stați de combustibil ETU comercializează motorina premium cu 4,4 lei/litru, spre deosebire de 5,17 lei/litru. Așadar, sortimentele premium vor fi mai mici la preț ca cele populare pe piață.

Stație de alimentare cu carburant
Veste imensă pentru șoferii din România

De asemenea, litrul de GPL se vinde cu 2,03 lei, în scădere de la 2,52 lei/litru. Pe piață, media acestui tip de combustibil este de 2,52 lei/litru.

Gazul se ieftinește în această iarnă

Marți, ministrul Economiei, Virgil Popescu a dat asigurări românilor că prețul gazelor din această iarnă va fi mai mic în comparație cu cel din iarna anului precedent.

”Acum, nu putem compara prețul din octombrie, noiembrie, decembrie cu prețul de acum. Dar cu certitudine prețul din iarna lui 2020 va fi mai mic decât prețul din iarna 2019. Asta cu certitudine, pentru că prețul gazului a scăzut și scăzând avem o referință mai joasă”, a declarat marți Virgil Popescu la Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI