Veste grozavă pentru Simona Halep. Ce i-a transmis Patrick Mouratoglou

Veste grozavă pentru Simona Halep. Ce i-a transmis Patrick Mouratoglou
Simona Halep lucrează cu antrenorul Patrick Mouratoglou din 7 aprilie

Veste grozavă pentru Simona Halep. Jucătoarea din Constanța se luptă în aceste zile pentru a câștiga, a treia oară în carieră, trofeul turneului de la Toronto. Până acum a avut un parcurs excelent, ea urmând să joace, astăzi, în sferturile de finală, contra americancei Cori Gauff (11 WTA). Ca și la Washington, SimonaHalep n-a beneficiat nici în Canada de prezența antrenorului său, francezul Patrick Mouratoglou.

Veste grozavă pentru Simona Halep

Veste grozavă pentru Simona Halep. Fostul lider mondial s-a luptat de una singură, până acum, în turneele de pe continentul american premergătoare US Open. Ea nu a beneficiat de prezența lui Patrick Mouratoglou, aflat într-o vacanță alături de familie.

De altfel, după ce a abandonat în optimi, la Washington, acuzând căldura excesivă, românca a reușit o victorie clară în primul tur al competiției din Toronto. Ea a trecut categoric, 6-0, 6-2, de croata Donna Vekic. La finalul partidei, Halep a avut de transmis și un mesaj public către Mouratoglou.

„Sper că l-am făcut mândru pe Patrick (n.r. Mouratoglou) după acest meci. Ultimul meu meci n-a fost prea bun. Am vorbit cu el înainte de meci și am făcut tot ce mi-a spus”, a spus Simona la finalul meciului cu Vekic.

Ce i-a transmis Patrick Mouratoglou

În timp ce Simona Halep era încurajată din tribune doar de sparring-partnerul Arnaud Restifo și de fizioterapeuta Candice Gohier, Mouratoglou a preferat să se bucure de o vacanță împreună cu soția sa, Ada Obilu. El a postat mai multe imagini pe rețelele sociale din „insula miliardarilor”, Mykonos, din Grecia. Franțuzoaica Ada Obilu este cea de-a treia soție a reputatului antrenor francez, dar despre ea se cunosc puține informații. Cei doi au două fetițe, ce se adaugă copiilor pe care Mouratoglou îi are din mariajele anterioare.

Prima soție a lui Mouratoglou nu este cunoscută presei, dar în urma ei a rezultat un băiat, Raphael, care acum are 27 de ani. Ulterior, Patrick s-a căsătorit, în 2000, cu designerul Clarisse Mouratoglou, mariaj terminat în 2013, din care au rezultat două fete: Charlotte (19 ani) și Juliette (21 ani).

Simona Halep a primit o veste uriașă de la tehnicianul francez. Acesta a postat o fotografie pe contul de Instagram în care-și anunță încheierea vacanței familiale și revenirea lângă Halep.

„Un final grozav al aventurii mele în Grecia, alături de familie! E timpul să merg lângă Simona Halep la Toronto”, a anunțat pe Instagram tehnicianul francez.

Simona Halep joacă, astăzi, de la ora 20.00, cu americanca Cori Gauff. Dacă se va califica în semifinale, probabil că va beneficia și de prezența lui Mouratoglou alături de ea. Oricum, Halep e programată să mai ia startul și în turneul de la Cincinnati, de săptămâna viitoare, înainte de US Open, ce va începe pe 29 august, în New York.