Veste fatală pentru Marius Șumudică! Ce se va întâmpla cu el după umilința de la Belgrad

Veste fatală pentru Marius Șumudică! Ce se va întâmpla cu el după umilința de la Belgrad
Veste fatală pentru Marius Șumudică! Ce se va întâmpla cu el după umilința de la Belgrad

Veste fatală pentru Marius Șumudică! Zilele tehnicianului de 50 de ani pe banca celor de la CFR Cluj sunt numărate. Marți seară, campioana a fost spulberată de Steaua Roșie Belgrad cu 4-0 în turul play-off-ului Europa League. Chiar dacă îi rămâne participarea în grupele Conference League, patronul Neluțu Varga pare decis să încheie conturile cu antrenorul adus pentru a face performanță mai ales în cupele europene importante.

Veste fatală pentru Marius Șumudică!

Veste fatală pentru Marius Șumudică! Antrenorul campioanei are mari emoții în privința rămânerii pe banca tehnică a clujenilor. După eliminarea din Champions League, marți seară a venit eșecul dur, 0-4, din turul play-off-ului Europa League. CFR Cluj a fost depășită clar de sârbii de la Steaua Roșie Belgrad și mai are doar de doi lei speranță la calificare. Rămâne cu grupele Conference League, o realizare nemulțumitoare pentru patronul Neluțu Varga.

După partida de aseară, Marius Șumudică s-a dezlănțuit chiar împotriva propriilor jucători.

Când faci cadou în astfel de meciuri, îl pui sub brăduleț și îi pui și fundiță, ce să fac eu de pe margine? Să iau pistol, să-l împușc pe ăla când scapă pe contraatac? Dacă aș avea ca la FIFA, pe Play Station, să mă joc cu alea, aș încerca să fac ceva de pe bancă. Asta nu mai pot să o antrenez, vine minge din corner, iar Ivanic marchează fără ca măcar să sară, deși aveam marcaj om la om. Ce să fac, să intru eu să sar la cap cu Ivanic? Nu pot”, a declarat, printre altele, Marius Șumudică, după meciul de la Belgrad.

Ce se va întâmpla cu el după umilința de la Belgrad

Marius Șumudică era aproape demis încă după eșecul cu Young Boys Berna. Finanțatorul Neluțu Varga n-a „digerat” prea bine ieșirea din Champions League, marea miză financiară a oricărei echipe. Dar, conform presei, a decis să-l păstreze pe antrenor până în iarnă, când se va trage linie. Dar jocul și desfășurarea partidei de la Belgrad l-au făcut să își piardă total răbdarea. Conform Playsport, chiar în timpul meciului, între el și președintele clubului, Marian Copilu a existat un dialog incendiar după ce sârbii au marcat al doilea gol, în minutul 38.

În momentul acela Varga i-a transmis omului său de încredere că Șumudică va fi dat afară. Președintele executiv i-a replicat: „Putem întoarce meciul acasă”, scrie playsport.ro. Dar Marian Copilu s-a dovedit prea optimist. După pauză, belgrădenii au mai înscris de două ori, așa că speranțele de întoarcere a unui 0-4 sunt de-a dreptul fanteziste. Marius Șumudică declara că are deja oferte din partea altor cluburi. Una ar fi de la echipa turcă, Kayserispor, pe care a mai antrenat-o în sezonul 2017-2018. O clauză din contractul său cu CFR Cluj permite clubului să-l concedieze fără despăgubiri materiale dacă sunt ratate grupele Champions League sau Europa League. Lucru ce e foarte aproape să se întâmple.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI