Veste de ultimă oră pentru Eugen Neagoe! Ce i-au spus medicii antrenorului de la Dinamo

Eugen Neagoe va purta tot restul vieții un defibrilator automat

Eugen Neagoe va purta tot restul vieții un defibrilator automat, pe care medicii i l-au implantat sub piele, în zona claviculei. Antrenorul lui Dinamo este acum în afara oricărui pericol, după ce duminică a suferit un infarct ventricular minor, în timpul meciului pierdut de echipa sa pe teren prorpiu în fața celor de la CSU Craiova, scor 0-2, în Liga 1.

UPDATE – Eugen Neagoe a fost externat din spital. Un bodyguard l-a scos în scaun cu rotile din unitatea spitalicească, iar tehnicianul a fost luat de familie și dus la domiciliul său.


Eugen Neagoe va purta tot restul vieții un defibrilator automat

Intervenția chirurgicală a avut loc marți seara. Medicii i-au implantat lui Eugen Neagoe un defibrilator automat, care trimite impulsuri electrice la inimă în cazul în care apar modificări de ritm cardiac. Tehnicianul va trebui însă să stea departe de terenul de fotbal pentru o bună perioadă de timp și i-a anunțat deja pe oficialii lui Dinamo că nu va mai continua pe banca tehnică a echipei.

Medicii i-au dat indicații clare în ceea ce privește alimentația și i-au interzis să mai consume alcool și tutun. În plus, atunci când folosește telefonul mobil, Neagoe nu trebuie să țină dispozitivul la o distanță mai mică de 15 cemtimetri de defibrilator, întrucât pot apărea interferențe. Aparatul are o baterie cu o durată de viață cuprinsă între 5 și 15 ani, iar când se va consuma va fi nevoie de o nouă intervenție chirurgicală.

Eugen Neagoe a fost transportat la spital în timpul meciului Dinamo – CSU Craiova

„Am vorbit cu el. Era optimist, fericit. Se simte în regulă. Doctorii i-au recomandat să ia o pauză, iar apoi poate să-și urmeze meseria de antrenor fără probleme. Chiar așa i-au spus textual. Pauza va fi cât simte el nevoie, poate fi câteva zile, câteva săptămâni. Depinde de cum se va simți”, a declarat pentru gsp.ro o persoană apropiată.

Eugen Neagoe (52 de ani) a antrenat echipele Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, FC Drobeta Turnu Severin, ASIL Lysi, FCSB (secund), echipa națională a României (secund), FCM Politehnica Iași, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Dinamo București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI