Eugen Neagoe, obligat de medici să se retragă de la Dinamo. Cine îl va înlocui

Autor: Claudiu Surmei - 13:55, 23 iul. 2019
Eugen Neagoe nu vrea să mai continue pe banca tehnică a lui Dinamo

Eugen Neagoe a suferit un stop cardio-respirator în timpul meciului Dinamo – CSU Craiova, încheiat cu scorul de 0-2. Tehnicianul a fost transportat de urgență la spital și pare decis să ia o pauză. Oficialii lui Dinamo au făcut deja o listă cu posibili înlocuitori și vor lua o decizie în privința noului antrenor în zilele următoare.

Eugen Neagoe nu vrea să mai continue pe banca tehnică a lui Dinamo

Starea de sănătate a lui Eugen Neagoe s-a mai ameliorat, după ce medicii l-au diagnosticat cu stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară pe fond de tabagism. Antrenorul vrea să stea departe de terenul de fotbal pentru o perioadă, iar oficialii lui Dinamo sunt acum în căutarea unui nou tehnician. Până când se vor hotărî cine va prelua cârma echipei, actualul staff se va ocupa de pregătirea lotului și va sta pe bancă la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 3-a a Ligii 1.

Eugen Neagoe a fost transportat la spital în timpul meciului Dinamo - CSU Craiova
Eugen Neagoe a fost transportat la spital în timpul meciului Dinamo – CSU Craiova

Ionuț Negoiță s-a sfătuit cu ceilalți oficiali din Ștefan cel Mare și împreună au făcut o listă cu posibili înlocuitori. Florin Bratu (liber de contract) este unul dintre numele vechiculate să o preia pe Dinamo, după mai puțin de un an de la plecarea de la club. Un alt nume vehiculat este cel al lui Florentin Petre, care în prezent este antrenor principal al divizionarei secunde Dacia Unirea Brăila.

Devis Mangia ar mai fi una dintre variante, dar suporterii dinamoviști i-ar prefera pe Mircea Rednic sau Dario Bonetti.

„În cel mai scurt timp vom numi un antrenor. Nu e o decizie ușor de luat. În cel mai scurt timp, sper să avem o decizie. Devis Mangia e un antrenor pe care-l respect foarte mult. Nu am discutat până acum. Dario Bonetti e un om cu care am lucrat, profesionist 100%. Din păcate, e ieșit din circuit de ceva timp. E angrenat în proiecte sociale, nu intră în vederile noastre”, a declarat președintele lui Dinamo, Florin Prunea, pentru Pro X.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI