Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a făcut stop cardiac pe bancă, în timpul meciului cu Universitatea Craiova. Imagini dramatice de pe teren

Autor: Chivu Ana - 22:09, 21 iul. 2019
Eugen Neagoe, stop cardiac în timpul meciului

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a făcut stop cardiac în timpul meciului. Din păcate, antrenorului i s-a făcut rău în timpul partidei Dinamo-Craiova.

Update:“Domnul Neagoe a fost adus la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă Floreasca conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale şi în acest moment este în curs de investigaţii. Domnia sa şi-a exprimat dorinţa ca datele privind diagnosticul, evoluţia şi tratamentul să fie făcute publice de către familie atunci când aceştia vor dori. În acest moment este stabil, atât pot să vă spun. Colegii de la cardiologie vor decide cât este necesar să rămână în spital”, a spus medicul.

Update : „Acum se simte mult mai bine. După terminarea partidei, mergem cu toții la spital. Fotbalul nu mai contează acum! Fotbalul e pasiune, în care să te simți bine când faci ceea ce faci. A spus că nu se simte bine, că are un puseu de tensiune, apoi i s-a făcut rău. Nu știu diagnosticul. Nu am fost foarte aproape. Până acum nu a fost nicio problemă, s-a întâmplat apoi ce s-a întâmplat”, a spus Ionel Dănciulescu despre cele petrecute pe teren.

Eugen Neagoe, stop cardiac în timpul meciului

Antrenorul lui Dinamo a avut nevoie de îngrijiri. Acestuia i s-a făcut rău în timpul meciului dintre Dinamo-Craiova. Partida a fost întreruptă în momentul în care Eugen Neagoe a acuzat stări de rău. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca, conform digisport.ro.

Dragoş Stoica, unul dintre reporterii de pe Arena Naţională, a venit cu ultimele detalii: „Neagoe a deschis ochii, înclin să cred că lucrurile s-au mai normalizat. S-a prăbuşit la pământ, nu se ştie încă motivul. Cel mai probabil pare să fi fost o criză cardiacă, medicii au făcut toate demersurile specifice pentru un astfel de caz.” Directorul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a ajuns la spital pentr că dorea foarte mult să-i fie alături de Eugen Neagoe în momentele dificile. 

Eugen Neagoe, stop cardiac pe teren, în timpul partidei Dinamo-Craiova
Eugen Neagoe, stop cardiac pe teren, în timpul partidei Dinamo-Craiova

Neagoe s-a stabilizat!

Emoțiile au trecut, se pare. Vești bune vin de la medicii care l-au avut sub atenta supraveghere. Bărbatul în vârstă 51 de ani este conștient și vorbește. Cu toate astea, specialiștii continuă să-i facă numeroase teste pentru a fi siguri de starea acestuia de sănătate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI