Veste de ultimă oră în cazul Caracal! Ce încearcă acum să facă Gheorghe Dincă și cum i-au răspuns judecătorii

Veste de ultimă oră în cazul Caracal! Ce încearcă acum să facă Gheorghe Dincă și cum i-au răspuns judecătorii
Gheorghe Dincă a făcut o nouă plângere către judecători. Ce au răspuns magistraţii

După declaraţiile uimitoare făcute în luna septembrie, cum că nu el le-ar fi omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, Gheorghe Dincă şochează din nou. Ce încearcă acum să facă “monstrul” din Caracal?!

Gheorghe Dincă, nemulţumit de tratamentul primit în închisoare

Gheorghe Dincă a depus, recent, o nouă plângere la Judecătoria Craiova, acesta fiind nemulţumit de tratamentul pe care îl primeşte la închisoare. În ciuda insistenţelor sale, judecătorii au respins solicitarea pentru schimbarea regimului de detenţie iar acum trebuie să plătească cheltuielile judiciare. Se pare că acest lucru era previzibil, dat fiind că regimul se stabileşte abia după ce inculpatul este condamnat la închisoare în mod definitiv.

Deşi se află de anul trecut încarcerat în Penitenciarul din Craiova şi au avut deja loc câteva înfăţişări ale procesului, lucrurile se mişcă greu. În luna septembrie, Dincă şi-a schimbat brusc declaraţia spunând că este nevinovat şi că a fost forţat să spună că el le-a ucis pe cele două fete.

Momentan, se aşteaptă o nouă înfăţişare şi prezentarea noilor dovezi din ambele părţi, timp în care avocaţii celor două familii îndurerate încearcă să mute cazul la Tribunalul Olt. Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol, profanare de cadavre, răpire.

Gheorghe Dincă a făcut o nouă plângere către judecători. Ce au răspuns magistraţii
Gheorghe Dincă a făcut o nouă plângere către judecători. Ce au răspuns magistraţii

Gheorghe Dincă duce viaţă grea în închisoare

Nu este pentru prima oară când avocaţii bărbatului fac plângeri pentru tratamentul primit de “Monstrul” din Caracal în închisoare. La doar câteva luni de la încarcerare, acesta era batjocorit în permanenţă de “colegi”.

”Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, declarau atunci surse din apropierea bărbatului.

Un alt moment greu pentru presupusul criminal al celor două fete a fost cel de la finalul anului trecut când acesta a fost internat la spitalul penitenciarului Jilava, fiind diagnosticat cu depresie și de anxietate severă. Medicii de acolo au declarat că ar fi avut căderi nervoase și că ar fi fost văzut plângând în spatele gratiilor. Mai mult, acesta ar fi avut patru tentative de suicid.

”Cele mai sincere momente ale sale au fost acelea în care s-a simţit doborât psihic de el. Acel moment survine în noiembrie, când colegii mei – care au gestionat excepţional situaţia, de la Arestul central m-au anunţat că a intrat în refuz de hrană. El mai avusese anterior ideea suicidară.

Am detensionat, l-am ventilat, să nu ne facă probleme. Pentru că a fost o armată de oameni, toţi colegii mei, la transport, îl luau pe semnătură. Răspunzi de el. Aici nu se discută. Au fost patru momente când a vrut să se sinucidă”, a spus Comisarul-șef Dorin Dumitran.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI