Bunicul Luizei Melencu își pune viața în pericol din cauza lui Gheorghe Dincă. Gestul lui disperat

Bunicul Luizei Melencu, în fața curții principalului inculpat în Cazul Caracal, Gheorghe Dincă, și presupusul criminal al nepoatei lui, Luiza Melencu

Dispărută fără urmă, așa a rămas Luiza Melencu pentru autorități. Mărturii stranii, vești care o anunță vie în Italia, anchetă târzie și drama părinților. Astăzi, la un an și jumătate de la ”evaporare” sa, procesul principalului suspect în acest caz, Gheorghe Dincă, este departe de a se fi terminat. Revoltat de acțiunile autorităților, bunicul fetei amenință că intră în greva foamei.

Gesturi extreme pentru a atrage atenția asupra cazului: Bunicul Luizei Melencu amenință că intră în greva foamei

La ultimul termen al procesului lui Gheorghe Dincă a fost din nou mutată atenția. În sală a fost o atmosferă tensionată, oamenii manifestându-se la auzul veștii că inculpatul a mai cerut timp pentru a studia dosarul. A fost un motiv de a tergiversa ancheta, susține familia Luizei Melencu.

„Dincă e acelaşi arogant, cu tupeu şi nesimţire. Voia să citească din nou dosarul, iar judecătoarea i-a explicat că nu mai are ce să citească, ultima oară a semnat că se documentase, că studiase dosarul. A fost sfidător! Ca şi cum n-ar fi făcut nimic. Dar în realitate îl trădează foarte multe lucruri, fizionomia feţei… Un om când e sincer are curaj să se uite în ochii tai. Celălalt, Risipiţeanu, ar fi avut curaj, dar nu l-au lăsat”, a spus bunicul Luizei, la România TV.

„Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”, a continuat bărbatul.

„Luiza trăiește?” – este întrebarea care frământă familia fetei de când au primit un semn bizar, în august 2019, spun ei. Un cont de socializare al adolescentei a devenit activ în miez de noapte. Pe de altă parte, și rudele Alexandrei Măceșanu afirmă că ar avea tot mai multe dovezi că Gheorghe Dincă nu a acționat singur.

Luiza Melencu, alături de bunicii ei

Datele disparițiilor 

Luiza Melencu a dispărut în data de 14 aprilie 2019. După apelul Alexandrei Măceșanu la 112, identificat târziu de polițiști, în urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului în care s-a aflat fata, respectiv Gheorghe Dincă, acesta recunoscând că le-a ucis pe cele două tinere.

Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019. Ea a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie 2019, la ora 11:05. Poliția a încercat să identifice locul în care se afla fata, dar a reușit acest lasta abia în cursul nopții următoare și a putut executa un mandat de percheziție tocmai a doua zi la orele 6.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI