Ce a pățit, de fapt, criminalul Gheorghe Dincă la închisoare. S-a aflat adevărul

Ce a pățit, de fapt, criminalul Gheorghe Dincă la închisoare. S-a aflat adevărul
Gheorghe Dincă, încă de anul trecut, se află încarcerat în Penitenciarul din Craiova, fiind suspect în cazul ”Caracal” și acuzat de crimă.

Dacă vă întrebați cum decurg lucrurile în celebrul caz ”Caracal”, vă spunem noi. Recent, Gheorghe Dincă a făcut plângere la Judecătoria Craiova. Motivele le aflăm îmrepună în rândurile ce urmează.

Gheorghe Dincă, nemulțumit de tratamentele din închisoare

Gheorghe Dincă, încă de anul trecut, se află încarcerat în Penitenciarul din Craiova, fiind suspect în cazul ”Caracal” și acuzat de crimă. Procesul a început deja, de ceva vreme, și ultimele infățișări au scos la iveală noi detalii. De la crimele, presuspe a fi săvârșite de Georghe Dincă, a trecut aproape un an și jumătate. De atunci, Gheorghe Dincă, poreclit „Monstrul din Caracal”,  este încarcerat în Peninteciarul din Craiova, iar viața nu i-a fost una prea ușoară, în tot acest timp.

Așa cum vă relatam, procesul în care acesta este acuzat de omor a început de ceva vreme. În octombrie, la noua înfățișare, Gheorghe Dincă șoca prin susținerea faptului că este nevinovat. Însă probele împotriva lui sunt zdrobitoare și spun cu tot altceva. Dacă va fi găsit vinovat, Dincă riscă închisoare pe viață. Dar până la pronunțarea sentinței, se pare că Dincă are iar probleme în închisoare. Surse apropiate cazului spun că acesta, prin avocatul său, ar fi depus o nouă plângere la Judecătoria Craiova.

Rele tratamente reclamate de Dincă, reclamație respinsă de judecători

Plângerea are ca obiect tratamentele pe care suspectul Dincă le-ar primi în cadrul penitenciarului Craiova. Nu ar fi prima dată când avocatul lui Dincă depune o astfel de plângere către judecători. Numai că, de data asta, sursele spun că cererea i-ar fi fost respinsă, plus că Dincă este obligat acum și la plata cheltuielilor de judecată.

Dacă va fi găsit vinovat, Dincă riscă închisoare pe viață.
Luna ianuarie a anului 2020 aduce în atenția presei cele patru presupuse tentative de suicid ale lui Gheorghe Dincă.

”Judecătorii din Craiova au respins această plângere formulată de Gheorghe Dincă care face referire la un articol de lege ce se referă la regimul de detenţie. Era previzibilă cumva decizia magistraţilor, deoarece regimul de detenţie se stabileşte după ce un inculpat este condamnat la închisoare în mod defintiv”, a spus Gergiana Murgilă.

De-a lungul acestui an și jumătate de când se află încarcerat, Gheorghe Dincă a avut parte de probleme în închisoare. Multe dintre ele relatate și de redacția impact.ro, cu lux de amănunte. Cererea înaintată acum de Monstrul din Caracal, din păcate nu a avut succesul scontat, așa că va trebui să plătească și cheltuielile de judecată.

Între timp se așteaptă o nouă înfățișare în cazul ”Caracal” și prezentarea noilor dovezi atât din partea procurorilor de caz, cât și din partea avocatului numitului Dincă. Pe de altă parte avocații familiilor celor două victime, încearcă să mute procesul la Tribunalul Olt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI