Veste de ultimă oră în cazul Caracal. A fost diagnosticat cu cancer la ficat, în ultimul stadiu

Veste de ultimă oră în cazul Caracal. A fost diagnosticat cu cancer la ficat, în ultimul stadiu
Ce a cerut Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor. Cazul Caracal, răsturnare de situație

Noi amănunte în cazul care a șocat o țară întreagă, CAZUL CARACAL! După ce Gheorghe Dincă a fost acuzat că le-ar fi răpit, violat și ucis pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, la distanță de doar câteva luni, a urmat o anchetă de amploare și astfel au ieșit la iveală detalii șocante despre criminalul de la Caracal și despre complicii lui.

Veste bombă în cazul Caracal

Ștefan Risipițeanu, bărbatul de 46 de ani acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă, era un apropiat al „monstrului de la Caracal”, ajutându-l adesea pe acesta la treburi. Trăia din ajutor social, fiind un alcoolic fără serviciu.

Acesta este încarcerat la Penitenciarul Craiova după ce le-a cerut judecătorilor înlocuirea măsurii arestului cu cea a controlului judiciar, dar magistrații au respins cererea ca fiind nefondată. Potrivit hotărârii instanţei, Risipiţeanu trebuie să plătească 80 de lei, cheltuieli de judecată, în dosarul contestaţiei.

Diagnosticat cu cancer la ficat…

Complicele lui Dincă a fost diagnosticat cu cancer la ficat în ultimul stadiu, cauzat de consumul de alcool în exces. În momentul de față, acesta se află în infirmeria închisorii, conform Impact.ro.

Ștefan Risipițeanu are cancer la ficat în ultimul stadiu
Ștefan Risipițeanu are cancer la ficat în ultimul stadiu

Bărbatul este acuzat că a telefonat familiei Luizei pentru a induce ideeea că aceasta ar fi plecat din țară, pentru ca mai apoi, când s-a întors în casa din Caracal și a observat ca fata a reușit să desfacă lanţul cu care era legată de pat și să își dea jos banda adezivă de la ochi, să o violeze alături de Dincă. Ștefan Risipițeanu nu este însă suspect de crimă, fiind acuzat de viol în formă agravată.

În 24 iulie 2019, „monstrul de la Caracal” a răpit-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, şi a dus-o la „casa groazei”. Cea de-a doua victimă a fost imobilizată de pat cu un lanţ, legată şi violată.