Veste bombă despre Dincă în cazul Caracal! „Este bătut până la moarte” Familia Alexandrei, anunț șocant

Veste bombă despre Dincă în cazul Caracal!
Veste bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă, bătut până la moarte. Familia Alexandrei, anunț șocant

Noi informații despre cazul Caracal, făcute chiar de Alexandru Cumpănașu. Acesta a făcut publică o postare pe pagina sa de socializare, unde reclamă faptul că Dincă este bătut până la moarte în închisoare, iar autoritățile nu fac nimic să prevină acest incident.

Veste bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă, bătut până la moarte

În urma noilor informații pe care Alexandru Cumpănașu le-a făcut publice, Gheoghe Dincă ar fi fost bătut până la desfigurare deoarece abia acum recunoaște adevărul. Postarea lui Cumpănașu de pe pagina lui se socializare, arată faptul că cele două fete sunt încă în viață. Printre care se află și Alexandra, nepoata acestuia. Potrivit celor menționate, au fost adresate și cuvinte dure la adresa autorităților.

Statu îl vrea mort abia acum, susține Alexandru, după ce a negat în tot acest timp că fetele au fost omorâte. Acum familia Alexandrei îl vrea în viață, pentru că încă mai are informații de dat cu privire la faptele și infracțiunile comise până acum. ”Asta nu e stat, asta e MAFIE”, spune el în postul publicat pe Facebook. Alexandru îl vrea pe Dincă viu, fiindcă are multe întrebări de adresat în instanță, precizând că acolo nu o să îi mai șoptească nimeni răspunsurile.

Veste bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă, bătut până la moarte. Familia Alexandrei, anunț șocant
Veste bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă, bătut până la moarte. Familia Alexandrei, anunț șocant

Dincă și-a schimbat declarația

Recent Dincă și-a schimbat declarația, susținând că nu le-a omorât pe fete. Cumpănașu și familia Alexandrei au spus că au toate motivele să creadă că fata este încă în viață. Acest lucru i-ar fi deranja pe mulți, mai ales pe familia ”monstrului” din Caracal. Conform celor menționate, Alexandru nu va înceta nici o secundă să își găsească nepoata, care încă trăiește.

”Cu ce mama d…u schimba asta realitatea⁉️⁉️⁉️Și anume ca NU Dincă le-a omorâtCa statul roman a eșuat și ca probabil fetele sunt în viataNici măcar familia lui NU mai are nevoie de el în viataMORT e mai valoros Curios cum pana acum nu l-a atins nimeni cu o floare, dar de când neaga omorârea fetelor și traficarea lor este bătut pana la moarte Nu⁉️⁉️⁉️”, spune Cumpănașu pe Facebook.