Veste de ultimă oră despre fetița Cristinei Cioran. Ce se întâmplă acum cu micuța Ema

Veste de ultimă oră despre fetița Cristinei Cioran. Ce se întâmplă acum cu micuța Ema
Cristina Cioran, veste uimitoare. Ce a dezvăluit despre fiica ei

Cristina Cioran a avut parte de multe încercări în ultima perioadă. Vedeta a trecut prin toate stările, fiind bucuroasă pentru că a devenit mămică, dar tristă pentru că fiica ei a fost ținută în spital, sub observația atentă a medicilor. Totuși, iată că aceasta a făcut un anunț ce a surprins pe toată lumea!

Cristina Cioran, veste emoționantă. Ce le-a spus fanilor despre copilul ei

Cristina Cioran a născut prematur, așa că a fost nevoită să își lase fiica pe mâinile medicilor. Aceasta a trecut prin multe clipe de cumpănă, fără a avea posibilitatea de a se bucura de primele zile din viața fiicei sale în intimitatea locuinței. Ea nu și-a pierdut încrederea și a sperat că totul o să se termine cu bine.

Iată că blondina a făcut anunțul pe care îl aștepta toată lumea! Cristina Cioran și-a externat fiica și a mers acasă, unde se poate bucura, în sfârșit, de câteva momente alături de micuța Ema. Aceasta și-a anunțat fanii bucuroasă și a postat și primul videoclip cu bebelușul, aflat în pătuțul de acasă.

„În sfârșit suntem acasă.”, a anunțat Cristina Cioran.

Ce a spus iubitul Cristinei Cioran despre micuța Ema: ‘Este un copil dorit de noi’

Cristina Cioran și iubitul ei, Alex, au reușit să depășească provocările din ultima perioadă și pot să își strângă micuța în brațe. Cei doi și-au vizitat fiica la spital de fiecare dată când s-a putut, iar acum trăiesc cele mai frumoase clipe, ținând cont că Ema a fost externată. 

În urmă cu doar câteva zile, partenerul vedetei mărturisea că venirea fiicei sale acasă o să plină de emoții, dar atât el, cât și blondina, se vor descurca atunci când vine vorba de creșterea Emei.

„Suntem bine cu toții, din fericire. Este adevărat, nu ne-a fost ușor, dar uite că am reușit să trecem peste toată această perioadă dificilă din viața noastră! Copilul urmează în câteva zile să îl externăm și sper ca totul să fie bine.

Mergem la spital să o vedem de fiecare dată când putem. Regulile în spitale sunt destul de stricte din cauza COVID-ului după cum știm cu toții. I-am pregătit deja și camera ei. Este toată de culoare roz.

Avem emoții pentru când o să vină acasă și eu și Cristina și cred că și micuța. Este un copil dorit de noi. Este și normal să se întâmple așa.

Eu cred că o să ne descurcăm, chiar dacă avem emoții. Eu mai am un copil dintr-o altă căsătorie și știu în mare parte despre ce este vorba.”, ne-a declarat, în exclusivitate, partenerul Cristinei Cioran.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI