Când va fi externată fiica Cristinei Cioran, de fapt. Cât va mai sta micuța internată (exclusiv)

Când va fi externată fiica Cristinei Cioran, de fapt. Cât va mai sta micuța internată (exclusiv)
Când va fi externată fiica Cristinei Cioran?

Cristina Cioran trăiește clipe la extremă de la începutul lunii iulie, moment în care fiica sa a venit pe lume mai devreme decât se așteptau medicii. Când va fi externată micuța? Iată care este starea ei acum!

Când va fi externată fiica Cristinei Cioran?

Cristina Cioran traversează o perioadă extrem de plină de toate emoțiile. Aceasta ar fi trebuit ca acum să fie liniștită și să se pregătească de ultimele zile de statutul de gravidă, dar lucrul acesta s-a petrecut cu 2 luni mai devreme decât au sperat medicii.

Lucrurile au stat cu totul altfel după ce actrița a născut prematur și s-a externat singură, lăsând-o pe micuță în incubator. Din păcate, pandemia de COVID-19 nu i-a permis mai mult de două vizite pe săptămână.

Blondina a mărturisit că nu și-a imaginat că sunt atât de mulți părinți care trec prin aceste emoții cumplite și care trebuie să spere cu toată puterea ca micuții lor să câștige în lupta cu viața.

”Nu mi-am imaginat”

”Nu mi-am imaginat că suntem atât de mulți și multe, cele care trecem prin astfel de momente și vreau să vă spun că mă ajută enorm să merg mai departe și să prind curaj. Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet că mami, curaj și ambiție.

Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea”, a mai scris Cristina Cioran pe Instagram, încurajându-le pe celelalte mame să fie puternice și să se gândească la tot ce este mai bun.

Cristina a mărturisit de curând că Ema trebuie să stea puțin mai mult în spital decât au preconizat. Acum ea și partenerul său așteaptă cu gânduri bune ca fetița să prindă putere pentru a o aduce în sânul familiei.

Cum se simte acum?

“Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună.

Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii. Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum”
Cristina Cioran (Sursa: impact.ro)