Veste de ultim moment despre procesul lui Irinel Columbeanu cu Enel: ‘O să le cer daune morale’ EXCLUSIV

Veste de ultim moment despre procesul lui Irinel Columbeanu cu Enel: ‘O să le cer daune morale’ EXCLUSIV
Veste de ultim moment despre procesul lui Irinel Columbeanu cu Enel O sa le cer daune morale

Dat în judecată pentru facturi neachitate la energia electrică, în valoare de 530 de lei,  după ce i-a ars vila de la Izvorani, Irinel Columbeanu a lipsit de la primul termen al procesului cu ENEL. Fostul om de afaceri de la Izvorani a mărturisit în exclusivitate pentru redacția playtech – impact.ro că a făcut cerere de amânare întrucât nu și-a putut pregăti apărarea, dat fiind faptul că fișierul dosarului electronic este gol și nu știe motivul real al chemării sale în fața instanței.

Enel continuă procesul cu Irinel Columbeanu. „Am lipsit de la primul termen, eram nepregătit, iar dosarul electronic este gol! Le voi cere si daune morale”

Considerându-se nedreptățit după ce a fost dat în judecată pentru facturi neachitate la energia electrică, în valoare de 530 de lei, deși vila de la Izvorani care a ars din temelii nu mai are current de ani de zile, Irinel Columbeanu a preferat continuarea procesului, în loc să plătească acea „datorie”.

Acesta a lipsit însă de la primul termen, dar a făcut cerere de amânare întrucât nu și-a putut pregăti apărarea, dat fiind faptul că fișierul dosarului electronic este gol și nu știe motivul real al chemării sale în fața instanței

„Dacă aș fi plătit acea factură, era ca și când aș fi acceptat că am consumat curent electric. Am decis ca instanța să stabilească adevărul, și pentru binele miilor de oameni jegmăniți de furnizorul de electricitate.

La Izvorani nu locuiește nimeni, vila a ars acum ceva ani. Cine consumă? Insectele, șobolanii?

Cum s-au acumulat facturi pe care nu le-am plătit pentru că în mintea mea, doar spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou?”, a declarat Irinel Columbeanu în în exclusivitate pentru redacția playtech – impact.ro.

„Prin acest proces mi s-a prejudiciat și imaginea”

Fostul om de afaceri de la Izvorani ne-a mai spus că a lipsit la primul termen, fiind nevoit să facă cerere de amânare, întrucât a accesat doarul electronic al procesului, pentru a se documenta și a-și face apărarea, doar că fișierul este gol.

Acesta speră ca instanța să-i facă dreptate, iar apoi este decis și să ceară daune morale, după ce furnizorul de electricitate i-ar fi prejudiciat imaginea, prin acest proces..

„Nu mi-am putut face apărarea. Dosarul electronic este gol, nu știu pe ce bază am fost dat în judecată. Conform ultimei facturi pe care am primit-o, reiese că ei au să-mi mai dea mie niște bani.

Am făcut cerere de amânare, iar următorul termen este la jumătatea acestei luni. După ce instanța îmi va face dreptate, voi cere daune morale prentru că prin acest proces mi s-a prejudiciat și imaginea”, a completat acesta.

Irinel Columbeanu a fost nevoit să părăsească vila de la Izvorani în anul 2013, când banca i-a pus sechestru pe toate bunurile pentru neplata unui împrumut de cinci milioane de euro.

După ce a fost închiriată ocazional, vila a fost scoasă la vânzare pentru 3,9 milioae de euro, doar că nimeni nu s-a arătat interesat să devină proprietar în acte. De la incendiu, nimeni nu a renovat imobilul, asta și pentru că vila de la Izvorani nu mai este locuită.