26 aug. 2022 | 08:55

Irinel Columbeanu a recunoscut de ce Monica era poreclită „Scorpia de la Izvorani”. Ce le făcea angajaţilor: „I-am zis că nu e frumos”

Monden
Irinel Columbeanu a recunoscut de ce Monica era poreclită „Scorpia de la Izvorani”. Ce le făcea angajaţilor: „I-am zis că nu e frumos”
Irinel Columbeanu face noi declarații despre Monica Gabor

Sunt 10 ani de când Irinel Columbeanu a divorțat de Monica Gabor, moldoveanca din Bacău care i-a pus inima pe jar, dar fostul milionar în euro continuă să facă declarații despre mariajul său nereușit. Afaceristul a recunoscut abia acum de ce șatena era poreclită „Scorpia de la Izvorani”. Ce le făcea angajaţilor, potrivit spuselor sale.

Irinel Columbeanu rupe tăcerea despre Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor și-au spus adio în urmă cu 10 ani, deși omul de afaceri credea că va trăi cu frumoasa lui nevastă până la adânci bătrâneți. Din căsătoria celor doi a rezultat o fată, Irinuca, plecată acum în SUA, lângă mama ei. Rămas singur în România, fostul bogătaș dă din casă. Acesta susține că soția lui s-a schimbat radical după semnarea actelor de căsătorie. Odată ce s-a văzut doamna Columbeanu, șatena și-a dat arama pe față.

Prezent într-o emisiune online, fostul milionar în euro a rupt tăcerea despre mariajul cu Monica Gabor. De ce fotomodelul era numit „scorpia de la Izvorani”. Afaceristul spune că mama fiicei sale a început să fie altă persoană după nuntă.

De ce era „Scorpia de la Izvorani”

Irinel Columbeanu a dat detalii din căsătoria cu tânăra din Bacău, explicând că fosta soție a început să se comporte diferit din cauza banilor. Situația i-a fost semnalată inclusiv de Anna Lesko, cu care a avut o relație sentimentală.

„Da, au schimbat-o (n.r. – banii), la modul în care a ajuns să fie poreclită Scorpia de Izvorani, în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări. Da, au schimbat-o. Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de power (trad. rom. – putere). Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. – Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment, din acest punct de vedere”, a mărturisit Irinel Columbeanu în podcastul moderat de Nasrin Ameri.

Adevărul despre divorț

Columbeanu afirmă că separarea de Monica Gabor a fost grăbită prin unele mijloace, mai ales prin imaginile în care a apărut în jacuzzi alături de două fete. Făcând o retrospectivă a evenimentelor, afaceristul crede că a fost victima unei înscenări. Potrivit unor speculații, fotomodelul ar fi înscenat totul.

În altă ordine de idei, Irinel a povestit și cum a aflat că șatena s-a căsătorit cu Mr. Pink. S-a întâmplat în perioada în care cei doi foști soți discutau despre plecarea fiicei lor în SUA: „A trebuit să facem un act pe care ea l-a semnat cu numele Monica Wangsuo”.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro