Veste cruntă pentru mezzosoprana Macsim Nicoară. Medicii au făcut anunțul

Ultimele detalii legate de starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară nu sunt deloc bune, chiar dacă artista a ieșit din comă la începutul lunii iunie. Aceasta a suferit un accident cumplit, în luna mai și a stat aproape o lună în comă.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă, dar nu face progrese spre recuperare

Chiar dacă mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă la începutul lunii iunie, medicii nu au vești bune legate de starea ei de sănătate. Artista a fost mutată la o clinică de recuperare, dar nu face progrese mai deloc, după cum au declarat medicii.

În cele trei săptămâni petrecute pe patul de spital la Neurochirurgie, medicii nu i-au dat multe șanse de supraviețuire. Mezzosoprana a reușit să uimească pe toată lumea și a ieșit din comă.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă, dar nu face progrese spre recuperare
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă, dar nu face progrese spre recuperare

Dosar de tentativă de omor in rem

În prezent, se află la Spitalul de Recuperare și clipește, respiră fără aparate și își mișcă ușor membrele pe partea dreaptă. Totuși, deși este stabilă din punctul de vedere al funcțiilor vitale, se află în continuare într-o stare gravă, după cum susțin medicii.

„Nu face proceduri, ci doar recuperare neurologică. Nu este nici un semn de ameliorare a stării ei. Vom continua recuperarea”, a declarat un medic din ca­drul Spitalului de Recuperare, pentru ziaruldeiasi.ro.

Maria Macsim Nicoară a ajuns în stare gravă la spitalul din Iași pe 10 mai, la aproximativ 8 ore după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei din comuna Aroneanu. Soacra și soțul mezzosopranei au declarat autorităților că artista a căzut pe scări.

Procurorii au deschis un dosar in rem de tentativă de omor. Se pare că mezzosoprana și soțul ei aveau probleme în căsnicie, iar presa locală a relatat despre existența unei presupuse amante a lui Codrin Nicoară. Cu toate acestea, cea care poate face lumină în acest dosar este chiar victima, care însă nu îi poate ajuta cu nimic pe polițiști, momentan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI