Vești de ultimă oră despre soprana de la Iași. Ce spun medicii despre starea ei de sănătate

Ultimele detalii despre starea de sănătate a sopranei din Iași

Cum se simte mezzosoprana din Iași? Care sunt ultimele informații ale medicilor despre starea artistei de sănătate?

Medicii, detalii despre starea de sănătate a sopranei din Iași

Ceea ce pare a fi un accident casnic a adus-o pe soprana Maria Macsim Nicoară în comă. Starea de sănătate a artistei este mai bună față de zilele trecute, susțin surse medicale de la spitalul în care este internată, pentru click.ro. Aceasta a trecut de la coma de gradul 3 la coma de gradul 2, dar cu toate astea evoluția se poate schimba radical în doar câteva ore, așa că medicii sunt în continuare rezervați cu privire la șansele acesteia de supraviețuire. Mezzosoprana rămână în continuare intubată și ventilată mecanic, decizie luată de specialiști în urmă cu 10 zile, de când soțul ei a adus-o la unitatea medicală.

Cântăreața a suferit multiple traumatisme grave și și-a pierdut cunoștința la scurt timp după ce a suferit accidentul petrecut în seara precizată, în jurul orei 23:00. Oamenii legii au la momentul actual trei ipoteze – un accident casnic, o sinucidere sau un eventual atac. Procurorii au deschis un dosar în rem pentru ucidere din culpă. Numeroase persoane au fost deja audiate, inclusiv familia mezzosopranei și un personaj-cheie la care nimeni nu se aștepta: amanta soțului artistei de care aceasta ar fi știut.

Detalii despre starea de sănătate a sorpanei din Iași
Detalii despre starea de sănătate a sorpanei din Iași

„Muncea foarte mult. Ținea la imaginea ei și la cea a familiei”

„Maria este o persoană discretă, într-adevăr. Ţinea la imaginea ei şi implicit la cea a familiei. Muncea foarte mult, atât la universitate, cât şi la Operă. Când am văzut declaraţia lui Codrin cu alcoolul, m-am revoltat, pentru că nu este adevărat. Dacă bea, se comporta urât cu ea, vorbea urât, o umilea, inclusiv faţă de colegii de pahar pe care îi aducea în casă. Ca să vorbească cu prietenii la telefon, Maria trebuia să se ascundă prin casă de frică. Nu a venit niciodată nici la universitate şi nici la Operă cu semne de violenţă evidente, dar, în schimb, brusc anunţa telefonic câte un concediu medical de azi pe mâine. A încercat să îşi salveze căsnicia. (…) Ea era cea care ţinea casa, el nu producea mai nimic”
O prietenă de-a Mariei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI