Veste capitală pentru Cristi Borcea. Decizia judecătorilor, definitivă. Iese sau nu din închisoare?

Veste capitală pentru Cristi Borcea. Decizia judecătorilor, definitivă. Iese sau nu din închisoare?
Cristi Borcea, veste uluitoare! Investește 200 de milioane de euro, dar își scoate banii înzecit

Cristian Borcea află, miercuri, dacă iese din închisoare. Magistrații de la Tribunalul Ilfov decid dacă fostul acționar al clubului Dinamo va fi eliberat condiționat, după ce a executat o parte din pedeapsa primită în luna februarie în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri în Mamaia.

UPDATE: Potrivit jurnalistei Ionela Arcanu, Cristian Borcea a fost eliberat, după doar 9 luni de detenție din pedeapsa de 5 ani.

Cristian Borcea vrea să iasă din închisoare. Fostul acționar al lui Dinamo așteaptă decizia judecătorilor

Cristian Borcea a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare cu executare în două dosare ale căror pedepse au fost contopite. Este vorba despre dosarul transferurilor din fotbal și dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri în Mamaia. Pe 11 septembrie, Judecătoria Sectorului 4 a decis că fostul acționar al lui Dinamo poate fi eliberat condiționat, însă procurorii DNA au contestat decizia, motivând că Borcea nu a dat dovadă de stăruință în muncă și reeducare.

„Timpul petrecut în detenţie nu reprezintă pentru noi o dovadă relevantă, având în vedere numărul mare al infracţiunilor. Nu rezultă din programul educaţional că s-a remarcat în mod deosebit”, a spus procurorul de caz în fața instanței. Decizia definitivă cu privire la eliberarea condiționată a lui Borcea va fi dată, miercuri, de magistrații de la Tribunalul Ilfov.

Magistratul care a dat decizia la Judecătoria Sectorului 4 și-a motivat-o susținând că fostul acționar al lui Dinamo a executat partea din pedeapsă care îi permite să ceară eliberarea condiționată, a muncit, a participat la programele educative și a fost recompensat de 41 de ori.

„Borcea a desfăşurat activităţi lucrative atât în interiorul locului de deţinere, cât şi în exterior, fără supraveghere, pe o perioadă de 83 de zile, figurând cu un număr de 374 de zile-câştig dintr-un dosar conexat”, se arată în motivarea deciziei. El a mai fost eliberat condiționat în iulie 2018, după 4 ani și 4 luni în spatele gratiilor, însă a fost reîncarcerat în februarie 2019, când a fost condamnat în cel de-al doilea dosar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI