Motivul pentru care Cristi Borcea suferă enorm în închisoare: ”Nu poate face nimic de acolo!”

Cristi Borcea suferă enorm în spatele gratiilor. Care este motivul?

Cristi Borcea suferă mult din cauza faptului că este departe de copii săi, mai ales de cele două fetițe gemene care s-au născut la scurt timp după ce el a fost condamnat din nou la închisoare. Pe lângă asta, alt lucru îl întristează pe afacerist. Chiar fiul său a dezvăluit despre ce este vorba.

Cristi Borcea suferă enorm în închisoare

Fiul lui Cristi Borcea a vorbit despre lucrul care îl întristează pe afacerist. Pe lângă durerea pe care o simte pentru că nu poate să fie alături de cele două fetițe ale sale extrem de mici, afaceristul mai are un motiv de întristare. Patrick Borcea a dezvăluit de curând că vrea să se angajeze chiar și paznic în cadrul clubului Dinamo, club pe care îl susține.

“Dinamo este TOTUL. Este echipa mea de suflet și o iubesc mai mult decât orice pe lumea asta”, a spus moștenitorul lui Borcea, pentru dinamo.ro. De asemenea, a confirmat și că încearcă să-l convingă pe tatăl său, după ce va termina sentința primită, să revină în fruntea echipei. „Având în vedere ce înseamnă această echipă pentru mine, este normal că îmi doresc să revină într-o bună zi, dar prima dată să iasă și să o luăm pas cu pas.”

Motivul pentru care Cristi Borcea suferă enorm în spatele gratiilor
Motivul pentru care Cristi Borcea suferă enorm în spatele gratiilor

Cum vede Patrick situația

Întrebat dacă i-ar plăcea să facă ceva anume, Patrick a dezvăluit: “Eu, sincer, aș lucra și ca paznic la Dinamo. V-am spus mai devreme de ce. Mi-ar plăcea să fiu conducător, dacă aș învăța întâi toate lucrurile ca să devin unul foarte bun, vă dați seama că mi-aș dori foarte mult.”

De asemenea, fiul cel mare al lui Borcea a mărturisit și că afaceristului nu îi este indiferentă situația lui Dinamo, pentru că se știe că momentan echipa are mari probleme financiare. “Vă dați seama că suferă foarte mult. El e dinamovist pur-sânge și sper ca în viitor să revină și se schimbe situația. Să găsești jucători serioși, care să joace cu sufletul pentru culorile acestui club. Asta mi se pare cel mai important lucru. Eu sper în viitorul foarte apropiat. Nu știu dacă anul acesta”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI