05 iul. 2019 | 16:27

Veste bună pentru Simona Halep, înainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminată de la Wimbledon

Știri generale
Veste bună pentru Simona Halep, înainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminată de la Wimbledon
Simona Halep a scăpat de Caroline Wozniacki

Simona Halep a primit o veste bună înaintea duelului cu Viktoria Azarenka, în turul 3 la Wimbledon. Ultima favorită de pe sfertul de tablou pe care se află, Karoline Wozniacki (locul 19 WTA), a fost eliminată, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang (locul 50 WTA).

Caroline Wozniacki, eliminată de la Wimbledon

Caroline Wozniacki a pierdut cu scorul de 4-6, 2-6 partida jucată împotriva chinezoaicei Shuai Zhang, în turul 3 la Wimbledon. Meciul a durat o oră și 23 de minute.

Născută pe 11 iulie 1990, Caroline Wozniacki a debutat la profesioniști în anul 2005. A câștigat până acum 30 de turnee la simplu și două la dublu și a strâns 34 de milioane de dolari din tenis.

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki

Veste bună pentru Simona Halep

Simona Halep joacă vineri, 5 iulie, de la ora 17:30, împotriva sportivei Viktoria Azarenka, în turul 3 la Wimbledon. Vestea că Wozniacki a fost eliminată în această fază a competiției nu poate decât să o bucure pe sportiva noastră, care a scăpat astfel de ultima favorită de pe sfertul ei de tablou.

„Este diferit, pentru că este din aceeaşi ţară şi colegă, stai cu ea la Fed Cup, la antrenamente de obicei acasă, în România. Însă când am intrat pe teren mi-am spus că este o adversară normală şi să nu mă gândesc la aceste lucruri. Dacă începi să te gândeşti, după aceea ţi se pierde concentrarea. Consider că astăzi am stat destul de bine mental şi am jucat un tenis bun, amândouă am jucat bine.

Cred că joc ok, este mereu dificil pe iarbă, dar a fost un meci mai greu decât primul, astfel că este bine că l-am putut câştiga. Am avut şi momente dificile, am pierdut setul doi deşi am condus, iar apoi a trebuit să lupt până la final, pentru fiecare minge. M-am simţit încrezătoare pe teren şi puternică psihic”, a declarat Simona Halep înaintea confruntării cu Viktoria Azarenka.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Viața la bloc. Confortul vine cu costuri serioase, dar e obligatoriu!
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Românii care trebuie să schimbe buletinul! Legea spune clar: Este obligatoriu
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro