Veste bună pentru copii. Aerodromul “Cioca” din Timişoara, transformat într-un uriaş parc de distracţii. Când vor vedea copiii dinozauri gigantici

Veste bună pentru copii. Aerodromul “Cioca” din Timişoara, transformat într-un uriaş parc de distracţii. Când vor vedea copiii dinozauri gigantici
Veste bună pentru copii. Aerodromul “Cioca” din Timişoara, transformat într-un uriaş parc de distracţii. Când vor vedea copiii dinozauri gigantici

În perioada 3-5 septembrie 2021, se va organiza cel mai mare festival dedicat întregii familii, Timeless 4ALL, la Timișoara. Acest festival aduce un concept unic în țara noastră și în zona balcanică.

Aerodromul “Cioca” din Timişoara se va transforma într-un uriaş parc de distracţii

Timp de 3 zile, Aerodromul „Cioaca” din Timișoara se va transforma într-un parc de distracții uriaș. Acesta se va amenaja pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați. Va avea 12 tobogane gonflabile, o pistă de mașinuțe tamponabile, două carusele, piscină cu baloane pe apă și trambuline elastice.

“Vrem să creăm o mişcare nouă în domeniul distracţiei, pe care să o transformăm în brand şi care să pună Timişoara pe harta turistică a festivalurilor. Dar înainte de toate, ne dorim să readucem zâmbetul larg pe chipul copiilor, să redăm entuziasmul tinerilor şi să reconectăm întreaga familie trăind momente memorabile la Timeless 4 ALL”, a spus Călin Ionescu, directorul artistic al festivalului

Mai mult de atât, festivalul Timeless 4ALL va pune la dispoziția publicului o zonă pentru relaxare lounge, un Food Court unde vor putea degusta preparate delicioase culinare, stații de răcoritoare și înghețată și multe alte surprize.

Copiii vor putea admira dinozauri gigantici

Din cauza pandemiei, copiii și tinerii nu au mai apucat să meargă la asemenea festivaluri în ultimul an. Din acest motiv, Timeless Festival îi invită, indiferent de vârstă, la distracție. Pe scenă vor urca diferiți artiști precum: Dj Ist, Dj Angelo Es, Dj Ally Knaz, Haaraw, Gașca Zurli, Teatrul Merlin.

De asemenea, prezenți pe scena festivalului vor mai fi și Dorian Popa, Andra Gogan, Mario Fresh, Magicianul Lorenzo Cristian, Celia, Antonia Pican și Bibi. Timeless 4ALL nu are restricții de vârstă, mai ales atunci când intenția lor este de a celebra bucuria în familia și buna dispoziție.

“Numele artiştilor care fac line-up-ul primei ediţii a Festivalului Timeless 4ALL este ales pe măsura preferinţelor publicului căruia ne adresăm. Sunt în vogă, sunt idolii noii generaţii de consumatori de concerte şi spectacole, sunt în topul vizualizărilor online”, a declarat Mario Nay, organizator Timeless Festival.

În cele trei zile de festival sunt activități pe măsură: Dino Park, cursă de obstacole, castele gonflabile, trambuline, animatori de circ, show de magie, teatru de păpuși, stații VR și gaming, perete de cățărat și kart-uri electrice.

“Există acum o generaţie interesată în mod deosebit de lumea dinozaurilor. În România s-au deschis câteva atracţii pentru genul acesta de fani. Pentru ei, la Timeless Festival aducem dinozaurii acasă, în Timişoara. Să ai un selfie cu dinozauri e la mare căutare acum! Noi facem bucuria asta publicului nostru!”, a transmis Minodora Stancu, manager de proiect Timeless 4ALL Festiaval.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI