Veste bombă după Survivor! Ce au făcut Elena Ionescu și Emanuel în casa ei

Veste bombă după Survivor! Ce au făcut Elena Ionescu și Emanuel în casa ei. Sursa foto: Facebook

Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, a plecat la mare cu Emanuel, fost războinic în aceiași competiție. Cei doi au decis să meargă în weekend împreună stațiunea Vama Veche.

Veste bombă după concursul Survivor! Ce au făcut Elena Ionescu și Emanuel în casa cântăreței

Faimoasa Elena Ionescu și războinicul Emanuel de la Survivor România au rămas prieteni foarte buni după show-ul TV din Republica Dominicană. Astfel, ei continuă să petreacă foarte mult timp împreună, ba chiar dansatorul a fost și acasă la faimoasă, și s-a simțit acolo de parcă s-ar fi vizitat de când lumea.

În timpul pe care Emanuel l-a petrecut acasă la Elena Ionescu, ambii au decis să facă și conținut împreună pentru fanii lor. Astfel, cei doi foști concurenți de la Survivor România au publicat mai multe videoclipuri amuzante pe Tik Tok, precum și unul pe pagina cântăreței de Youtube.

Elena Ionescu și Emanuel au plecat la mare
Elena Ionescu și Emanuel au plecat la mare

Elena Ionescu nu și-a lămurit fanii dacă s-a sărutat cu Emanuel

În videoclipul de pe Youtube, Elena Ionescu și Emanuel au răspuns la mai mult întrebări de Am/N-am, puse de prietenul lor Mario Joy. Surprizele nu au întârziat să apară.

Un prim exemplu ar fi acela că, la un moment dat, când au fost puși să dea un răspuns sincer pe subiectul dacă au avut primul sărut, faimoasa a înțeles că a fost întrebată dacă s-a pupat până acum cu Emanuel. De aici s-au născut o nouă serie de mistere, mai ales că Emanuel nu a lăsat vreodată să se creadă că nu îl interesează cântăreața, ci dimpotrivă.

Elena Ionescu și Emanuel, concediu în Vama Veche

La scurt timp de la videoclipul din care fiecare a înțeles ce a vrut, cei doi au ales, în weekend, să se ducă și pe litoral, la Vama Veche.

Noi ne înțelegem de minune și nu ținem cont de ce zice lumea. De data aceasta, pentru a fi clar totul, suntem și cu treabă, fiindcă am eu de filmat clipul ultimei mele piese. Nu vom fi doar eu și Emanuel de la Survivor, ci va veni și Emy, Carmen Emanuela sau Cristian. Suntem o gașcă frumoasă”, a comentat câștigătoarea Survivor România, Elena Ionescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI