Elena Ionescu, dezvăluiri jenante după Survivor. Ce a făcut, de fapt, în casă, pentru a câștiga

Fostul soț al Elenei Ionescu de la Survivor face acuzații grave. Ce i-a făcut bruneta după divorț

Elena Ionescu a câștigat competiția Survivor România, însă colegii de competiție au făcut dezvăluiri inedite despre artistă. Astfel, la scurt timp după ce a părăsit concursul, Cristina Șișcanu a povestit despre un episod care s-a întâmplat în Republica Dominicană.

Noi dezvăluiri despre Elena Ionescu, după Survivor

Survivor România s-a terminat, însă au apărut noi informații din culisele concursului de la Kanal D. Cristina Șișcanu a vorbit despre un episod care s-a desfășurat în Republica Dominicană, însă care nu a fost difuzat pe micul ecran. Soția lui Mădălin Ionescu a fost și uimită de faptul că Elena Ionescu nu s-a arătat deloc mișcată de suferința lui Ruby.

“În noaptea în care Ruby s-a simtit foarte rău, Elena stătea în picioare și a dat o replică neasteptată. Noi am încercat sa găsim soluții să o salvăm pe Ruby, iar ea a spus ca: Asa sunt regulile, cine rezistă bine, cine nu, să plece. Replica ei ni s-a parut inumană. Ea pare că a venit doar sa mearga până la capăt”, a povestit Cristina Șișcanu

Elena Ionescu s-a făcut cunoscută în România, după ce a fost solistă în trupa Mandinga. După ce s-a despărțit de formație, Elena Ionescu a urmat și o carieră solo.

Cine este Elena Ionescu

Elena Ionescu a trecut și printr-o perioadă grea în ce privește viața privată. În toamna anului 2019, artista a divorțat, iar împreună cu fostul soț au un copil de un an. La puțin timp de la separare, Dragoș, fostul său soț, și-a găsit alinarea în brațele fostei sale iubite. Dar solista nu și-a mai refăcut viața și a luptat în cadrul concursului Survivor Romania, eveniment care a venit la fix pentru a da un restart vieții sale.

Menționăm că Elena Ionescu este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școala Populară de Artă, Secția Canto și Teatru, iar în 2006, aceasta devenea, pentru zece ani, vocea formației Mandinga.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI