Presupusul fiu secret al Prințului Charles cu Camilla Parker, mutare-șoc înainte de Paște. Ce a făcut Simon Dorante-Day

Presupusul fiu secret al Prințului Charles cu Camilla Parker, mutare-șoc înainte de Paște. Ce a făcut Simon Dorante-Day
Simon Dorante-Day, presupusul fiu secret al Prințului Charles cu Camilla Parker, mutare înainte de Paște

Simon Dorante-Day, presupusul fiu al cuplului format din prințul Charles și Camilla Parker, a lansat mai multe fotografii cu acesta pentru a demonstra că este rodul iubirii lor.

Dorante-Day, presupusul fiul secret al prințului Charles cu Camilla Parker, insistă în a demonstra că are sânge albastru

Simon Dorante-Day, din Australia, a împărtășit fotografii și mai grăitoare în lupta sa pentru a demonstra că este fiul secret al prințului Charles și al Camillei, ducesa de Cornwall. Bîrbatul în vârstă de 55 de ani a lansat imaginile pe 7NEWS.com.au, dezvăluind asemănările dintre el, copiii săi și membrii familiei regale. Săptămâna trecută, un colaj foto cu Dorante-Day și regina a împânzit internetul. Mii se oameni s-au declarat surprinși de asemănările dintre cei doi.

În noua serie de imagini este inclusă fiica lui Dorante-Day, Meriam, care seamănă mult cu prințesa Anne. Dorante-Day a împărtășit, de asemenea, noi combinații de fotografii în care se află alături de prințul William, prințul Philip și prințul Andrew. Una dintre comparațiile marcante este cea a bărbatului din Queensland lângă fratele Camillei.

„Acesta este cel care deseori atrage oamenii”, spune Dorante-Day.

„Este una dintre acele fotografii cu ”becuri”, în care asemănarea este prea mare ca să fie negată”, a continuat el.

Șase dintre copiii lui au trăsături similare cu membrii familiei regale a Marii Britanii 

Dorante-Day a declarat pentru sursa menționată că naștere copiilor lui, pe care îi are împreună cu soția Elvianna Dorante-Day, l-a făcut să înceapă cu adevărat căutările despre ADN-ul său.

„Cercetam de mult pentru a-mi găsi părinții biologici și drumurile duc în continuare la Charles și Camilla. Dar după nașterea fiicei noastre Chloe am observat cu adevărat asemănări. Când avea trei luni am observat că înclinarea urechilor ei este identică cu cea a lui Charles. Și din punct de vedere medical se spune că urechea este un factor la fel de bun ca o amprentă pentru a arăta locul de unde provii”, a povestit el.

„Am fost tachinat la școală pentru că aveam urechile mari. Șase dintre copiii noștri au trăsături de la Charles și Camilla. Nu din partea lui Elvie, ci toate din partea mea și nu au sens. După ce s-a născut Chloe, am mers în Lismore și cineva pe care l-am întâlnit acolo a răs și a spus: cu urechile de genul ăsta ai putea crede că era prințul Charles”, a continuat bărbatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI