Vera Miron, atac dur după eliminarea de la Survivor România 2021. Pe cine a vizat: ”Mi-a spus că nu o să mă voteze!”

Vera Miron, atac dur după eliminarea de la Survivor România 2021. Pe cine a vizat: ”Mi-a spus că nu o să mă voteze!”
Vera Miron, atac dur la adresa unui coechipier după eliminarea de la Survivor România 2021

Vera Miron a răbufnit la consiliul de eliminare din cursul ediției de seara trecută. Concurenta din tabăra Războinicilor a spus tot ce avea pe suflet după ce a văzut că nu mai e cale de întoarcere. Sportiva a rămas cu un gust amar în privința unui coechipier.

Survivor România 2021: Vera Miron, atac la adresa unui coechipier.

Albert a ieșit pentru a 7-a oară consecutiv favoritul publicului, iar deși a fost propus spre eliminare de-a lungul săptămânii acesta a scăpat basma curată și a fost pus în postura în care el să trimită acasă un coechipier.

Iată că după mai multe calcule tânărul a votat-o pe Vera. Mare i-a fost mirarea brunetei după ce a auzit cele spuse de sportiv pentru că înainte de seara tensionată el îi promisese că nu o va vota pentru că o vede una din cele mai hotărâte și luptătoare fete din show.

Vera a mărturisit după ce a auzit vestea că a avut o presimțire că experiența ei în Republica Dominicană se va încheia. „Aveam o presimțire că o să plec, de azi dimineață. Chiar am avut o conversație cu colegii mei că o să plec.

Îmi pare rău că plec, mi-aș fi dorit să stau mai mult. Dacă atât a fost să fie pentru mine, voi pleca acasă cu capul sus. Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Sunteți niște oameni deosebiți cu toții. Mi-a părut bine să vă cunosc.

O să vă urmăresc de acasă. Și o să-mi susțin echipa în continuare”, a spus Vera Miron. Cel care a răbufnit cot la cot cu proaspăta eliminată a fost Sorin, care i-a adresat din nou aceleași reproșuri coechipierului său care nu mai dă aproape nimic pe teren.

Ce mesaj i-a transmis după eliminare?

„Am avut o conversație cu el și mi-a spus că i-a părut rău că m-a votat prima oară, acum nu-i înțeleg falsitatea față de mine. E un om foarte fals și de-asta echipa nu e cu el. Mi-a spus că nu o să mă mai voteze dacă iese favoritul publicului. Mi se pare un om fals, nu știu cum cei de acasa îl votează favorit”
Vera Miron

Albert și-a motivat decizia astfel: „Eu eram cel mai potrivit să fiu nominalizat, dar din păcate trebuie să nominalizez eu. Nu-mi place situația asta. Deși m-am atașat mult de persoana asta și mi-a dovedit că este o luptătoare, am observant niște accidentări și cred că ar fi bine pentru echipă să o nominalizez pe Vera.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI