Albert Oprea, desființat după ce a eliminat un nou concurent la Survivor România. Ce mesaj a primit

Albert Oprea a primti critici în lanț după ce a eliminat un concurent nou de la Survivor România 2021. Ce mesaj a primit acesta de la un coechipier care a crezut extrem de nedrept tot ceea ce s-a întâmplat?

Sruvivor România 2021: Albert Oprea a fost desființat după ce a eliminat cu coechipier

Vera Miron a părăsit competiția în cursul ediției de ieri seară. Războinica a răbufnit la adresa lui Albert Oprea, la fel ca Sorin, cel care s-a arătat extrem de nemulțumit de votul publicului.

Unul din cei mai discutați războinici a fost votat spre eliminare în consiliul trecut, dar iată că cei de acasă l-au salvat pentru a șaptea oară consecutiv, lucru care a însemnat că el a fost cel care a tăiat și spânzurat în ultima judecată.

În cursa pentru eliminare de la Faimoși au intrat: Irisha și Elena Marin, iar de la Războinici: Vera Miron și Maria Chițu. Cele mai puține voturi i-au revenit brunetei, care a fost nevoită să părăsească competiția la foarte scurtă vreme de la apariția în concursul din Dominicană.

„Eu eram cel mai potrivit să fiu nominalizat, dar din păcate trebuie să nominalizez eu. Nu-mi place situația asta. Deși m-am atașat mult de persoana asta și mi-a dovedit că este o luptătoare, am observant niște accidentări și cred că ar fi bine pentru echipă să o nominalizez pe Vera”, spune Albert.

„Mi se pare un om fals”

Vera a fost extrem de furioasă că soarta sa în acest show a fost scurtată de unul din sportivii care nu mai meită de o bună vreme să se afle pe traseu. Femeia a susținut că a avut o discuție cu Albert înainte de consiliu în care i-a promis că nu o va scoate în față la vot, lucru pe care l-a făcut.

„Am avut o conversație cu el și mi-a spus că i-a părut rău că m-a votat prima oară, acum nu-i înțeleg falsitatea față de mine. E un om foarte fals și de-asta echipa nu e cu el. Mi-a spus că nu o să mă mai voteze dacă iese favoritul publicului.

Mi se pare un om fals, nu știu cum cei de acasa îl votează favorit”, a detaliat Vera. Din păcate, se pare că tânărul nu s-a ținut de promisiune, lucru care a dus-o pe bruneta din nou în România și a făcut-o să-și ia rămas bun de la marele premiu și de la trofeul uriaș Survivor România 2021.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI