Vedetele din România, costumate de Halloween. Fiica Andreei Esca și Adelina Pestrițu au ales același personaj FOTO

Vedetele din România, costumate de Halloween. Fiica Andreei Esca și Adelina Pestrițu au ales același personaj FOTO

Vedetele s-au costumat seara trecuta cu ocazia celebrării sărbătorii de Halloween și s-au distrat copios în momentele în care au ales să devină pentru o singură noapte alte personaje.

 Adelina Pestriţu şi Alexia Eram s-au costumat în vrăjitoarea Maleficent – Suverana Răului, în timp Mihai Trăistariu a fost insipirat de personajul Joker, căruia i-a dat viață.

Vrăjitoarea Maleficent, interpretată de Angelina Jolie (44 de ani), este unul din personajele cinematografice ale momentului, după ce a doua parte a poveştii a fost ecranizată în pelicula „Maleficent 2: Suverana Răului”. Se pare că purtătoarea înfricoșătoarelor coarne le-a inspirat atât pe Adelina Pestrițu, cât și pe Alexia Eram, fiica Amdreei Esca.Proiecția de lungmetraj rulează deja cu succes în toate cinematografele din lume, iar malefica Maleficent se dovedeşte a fi până la finalul basmului un personaj schimbat, care se pare că nu se dovedește a fi cum ne-am fi așteptat, acesta având totuși o latură bună. Tocmai de aceea, chipul sinistru al vrăjitoarei este asociat binelui şi ea este foarte iubită, mai ales în rândul copiilor. Adelina Pestriţu, vedeta în vârstă de 32 de ani a fost la premiera filmului şi s-a îndrăgostit iremediabil de Maleficent.

Adelina Pestrițu, machiaj de excepție pentru noaptea de Halloween

De dragul personajului, bruneta s-a îmbrăcat şi ea și s-a machiat la fel ca vrăjitoarea din film. Ea a realizat un episod pe vlog despre paşii pe care trebuie să îi urmezi ca să arăţi ca Maleficent. Alexia Eram (19 ani), fiica Andreei Esca, s-a gândit la acelaşi personaj de film şi a realizat la Londra o şedinţă foto specială. Ea şi alţi bloggeri influenţi au fost invitaţi de compania americană Walt Disney la avanpremiera din Anglia, de pe 9 ocotmbrie 2019. La eveniment au luat parte şi Angelina Jolie, patru dintre cei şase copii ai ei şi ceilalţi actori principali din distribuţie. „M-a impresionat Angelina.

Distracție de Halloween, ce spun vedetele

Vedetele s-au distrat de Halloween, sărbătoarea care le-a dat ocazia să devină un alt personaj vreme de o seară.

„Este o apariţie, într-adevăr, şi mi-a plăcut că a făcut un gest foarte frumos: înainte de avanpremiera filmului, pe covorul roşu, a stat câteva minute şi a făcut poze cu publicul aflat la eveniment. Este o femeie intimidantă, dar amabilă cu toată lumea”, a spus Alexia pentru alistmagazine.ro.

Alexia Eram, fiica Andreei Esdca costumată în vrăjitoarea din filmul Maleficent. Sursa foto: libertatea.ro

Nici Mihai Trăistariu nu s-a lăsat mai prejos. Cântărețul în vârstă de 39 de ani s-a lăsat inspirat tot de personajele din industria cinematografică și a ales să îi dea viață personajului Joker. Solistul s-a costumat în comediantul Arthur Fleck, interpretat de Joaquin Phoenix (45 de ani) din filmul „Joker”, un alt lungmetraj aflat pe val în toată lumea. Arthur îşi ratează cariera şi devine Joker, un criminal în serie sângeros și sadic.

Mihai Trăistariu a ales să îi dea viață personajului Joker, în noapte de Halloween. Foto: libertatea.ro
Mihai Trăistariu a ales să îi dea viață personajului Joker, în noapte de Halloween. Foto: libertatea.ro

 

O altă modalitate prin care vedetele au marcat Noaptea de Halloween au fost machiajele înfricoşătoare. La un acet tip de machiaj a apelat și câtărețul Mihai Popa, alias Mike, în vârstă de 21 de ani.

Mihai Popa a mizat pe un machiaj înfricoșător cu care să își sperie fanii

 

În schimb, solista Ioana Anuţa (25 de ani), alias Jo, a ales pentru această sărbătoare un costum sexy şi un machiaj de inspiraţie mexicană, cu paiete şi sclipici, realizat de echipa stilistului Adrian Perjovschi (35 de ani).

Alte vedete preferă clasicul dovleac pictat sau sculptat de Halloween, transmite libertatea.ro. Valentina Pelinel, alături de fiul ei, Milan Cristian Borcea în vârstă de trei ani au pictat ieri un dovleac pentru a comemora sărbătoarea spiritelor.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI