Adelina Pestrițu și soțul ei se lansează împreună în afaceri. Cum plănuiesc cei doi să dea lovitura

Adelina Pestrițu și soțul ei se lansează împreună în afaceri. Cum plănuiesc cei doi să dea lovitura

Adelina Pestrițu își dorește să se lanseze în afaceri, alături de Virgil Striblea, soțul vedetei. Cei doi plănuiesc chiar să dea lovitura în acest sens, ceea ce s-ar traduce prin faptul că urmează să aducă venituri substanțiale la bugetul familiei lor. Mai mult, își doresc să îi poată oferi micuței Zenaida un viitor în care să nu-i lipsească absolut nimic. De aceea, vedeta și soțul ei vor să dea iama-n afaceri atât de puternic.

Adelina Pestrițu și soțul ei se lansează împreună în afaceri

Adelina Pestrițu și soțul ei se lansează împreună în afaceri
Adelina Pestrițu și soțul ei își vor lansa un magazin cu accesorii de lux

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea își doresc să dea lovitura, iar cea mai nouă modalitate găsită de cei doi soți va fi să comercializeze accesorii de lux. Bruneta își dorește să își deschidă un magazin de ceasuri scumpe și se pare că această dorință i se va îndeplini cât de curând. După cum a anunțat chiar Adelina Pestrițu, marea lansare ar urma să aibă loc în viitorul foarte apropiat.

Vedeta și Virgil Șteblea își vor deschide un magazin în care vor comercializa ceasuri de lux. Fiecare exemplar de marcă va costa chiar câteva mii de euro, fiind vorba și despre branduri foarte cunoscute și apreciate de către cei cu astfel de gusturi și buget nelimitat. Adelina Pestrițu a povestit că magazinul se va deschide cândva în viitor, dar că momentan încă se află în toiul pregătirilor și se fac anumite amenajări.

De asemenea, Adelina Pestrițu e hotărâtă să îi ofere fiicei sale, Zenaida, tot ceea ce este mai bun și deja a obișnuit-o pe micuță cu un anumit stil de viață.

„Împreună cu soțul meu vom da drumul unui magazin de ceasuri. O să-l lansăm în curând. Deocamdată suntem la nivelul de amenajări și când o să fie gata în totalitate, cu siguranță o să anunțăm și lansarea oficială”, a povestit Adelina Pestrițu, potrivit celor de la viva.ro.

Adelina Pestrițu conduce un bolid de 100.000 de euro

Fosta soție a lui Liviu Vârciu și-a achiziționat de curând și un nou bolid de lux. Este vorba despre un autoturism Range Rover Velar, în valoare de 100.000 de euro. Mai mult, vedeta și-a anunțat și fanii de pe rețelele sociale, în momentul în care a făcut marea schimbare în materie de mașini. În special șoferii internauți au apreciat postarea Adelinei Pestrițu, imaginile devenind virale, când aceasta se afla la volan și își prezenta mândră noua achiziție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI