Fiica Andreei Esca și-a făcut debutul în muzică. Alexia Eram și-a lansat prima melodie. Lil Esca face furori pe Youtube

Fiica Andreei Esca și-a făcut debutul în muzică. Alexia Eram și-a lansat prima melodie. Lil Esca face furori pe Youtube

Alexia Eram și-a făcut, în mod oficial, debutul în muzică. Fiica Andreei Esca și-a lansat prima piesă și a fost ajutată chiar și de către iubitul ei, Mario Fresh. Lansarea i-a uimit pe fanii tinerei, mai ales că nimeni nu se aștepta ca ea să dea curs unei asemenea provocări.

Fiica Andreei Esca și-a făcut debutul în muzică

Fiica prezentatoarei de la PRO TV și-a făcut curaj și a acceptat chiar o provocare venită din partea Antoniei. De aceea, după ce a pierdut un joc cu artista, Alexia Eram și-a lansat propria ei piesă, care se numește „Lil Esca”. În mod deloc surprizător, aceasta face referire și la numele său de familie, care în mod cert i-a adus foarte multă atenție, de-a lungul anilor.

Alexia Eram a fost ajutată de iubitul ei, Mario Fresh, să își lanseze prima piesă

Surpriza din partea Alexiei Eram a venit marți, iar iubita lui Mario Fresh a primit foarte multe laude din partea internauților. Clipul său este, de asemenea, unul cât se poate de energic și a fost pe placul tuturor celor care l-au urmărit.

Piesa „Lil Esca” sau „Micuța Esca”, în traducere, a primit reacții pozitive din partea publicului român, mai ales că nimeni nu se aștepta ca tânăra să scoată o piesă atât de rapid. A fost ajutată atât de Alex Velea, dar și de iubitul ei, Mario Fresh.

Fiica celebrei prezentatoare TV are 19 ani și se pare că îi aduce mamei sale toate motivele de bucurie. A demonstrat în acest mod și că poate face orice își propune. În primul ei videoclip, aceasta are o atitudine de fată rea și a îmbrăcat ținute cât se poate de provocare.

„Am venit cu răspunsul la provocarea Antoniei. Piesa mea este acum up pe canalul meu. Sper să vă placă pentru că am mari emoții!”, a fost și mesajul Alexiei Eram.

Fiica Andreei Esca a lucrat într-o cafenea

Despre fiica Andreei Esca mai e cunoscut și că nu se ferește de muncă. Alexia a recunoscut toate acestea în trecut, când a povestit că muncește de la vârsta de 16 ani. A avut un job cu jumătate de normă într-o cafenea din zona Dorobanti a Capitalei, dar a fost nevoită să renunțe pentru a se ocupa mai bine de studii.

„Am lucrat într-o cafenea din Dorobanți, o lună, am avut un job part-time. Acesta de acum e primul job pe long time. Atunci aveam 16 ani, voiam să văd cum e să muncești, mi-a plăcut, este o experiență, înveți foarte multe lucruri. Trebuie să încerci tot timpul să faci de toate. Mama chiar mă împinge să fac cât mai multe lucruri, să merg să aplic la cât mai multe joburi”, spunea fiica Andreei Esca.