Vedetele din România care fac bani și fără TV. Ce afaceri și-au deschis

Vedetele din România care fac bani și fără TV. Ce afaceri și-au deschis
Vedetele din Romania care fac bani si fara TV. Ce afaceri si-au deschis

Vedetele din România se reprofilează! Investesc banii câștigați din aparițiile TV în afaceri bănoase, care să le asigure un confort de lux. Ce dive și-au deschis salon de masaj sau cafenea. Una dintre ele dă clasă tuturor. Ajunge să încaseze sume colosalre în fiecare lună.

Ce dive fac bani și fără aparițiile la TV. Au dat lovitura!

Divele showbiz-ului românesc știu să se descurce în viață, asta este clar. Fac bani pe bandă rulantă din plimbările pe la posturile de televiziune sau din publicitate. Însă, unele dintre ele au tras lozul câștigător. Nu mai trebuie să-și facă griji pentru ziua de mâine, deoarece au dat lovitura în afaceri!

Printre vedetele care vor să nu aibă șef, ci să managerieze propria afacere se numără Laurette, Ioana Filimon sau Bianca Drăgușanu. Prima și-a deschis un salon de masaj în Capitală, fosta Miss România 2016 are o cafenea în Timișoara, iar Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de prezentare. Toată lumea știe că afacerea cu rochii îi rotunjește substanțial veniturile.

Mulatra Laurette a investit într-un business care speră să-i aducă profit. În urmă cu șase luni, diva a închiriat un spaţiu de 160 de metri pătraţi, în zona Calea Moşilor-Bucur Obor, pentru a-l transforma într-un salon de masaj.

„Îmi deschid salon de masaj şi manichiură. Prin februarie am început toate demersurile şi vom fi gata luna aceasta, în septembrie. Este o vilă care are o suprafaţă de 160 mp şi pe care o vom amenaja pentru serviciile de masaj şi manichiură-pedichiură. Am adus o parte din mobilier din Italia, am mai luat de la furnizori şi de la alte firme specializate. Vom avea 6 angajate, iar cei interesaţi vor putea face orice tip de masaj doresc. De relaxare, anticelulitic, cu pietre vulcanice, terapeutic sau cu bambus. Iar la serviciile de mani-pedi vom avea personal specializat, de asemenea. Încă nu am ajuns să stabilim lista de preţuri, pentru că mai avem multe alte lucruri de pus la punct. Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot creşte copilul”, a declarat Laurette Atindehou pentru Click!.

Fostă Miss România a intrat în afaceri

Cândva foarte prezentă la podiumurile de modă, Ioana Filimon a decis că este cazul să intre în afaceri. Așa că fosta Miss România 2016 și-a deschis o cafenea șic la Timișoara, de care se ocupă împreună cu iubitul străin. Business-ul frumoasei vedete merge destul de bine.

Bianca Drăgușanu atrage succesul ca un magnet, fie că vorbim de afaceri, contracte de publicitate sau bărbați. Blondina câștigă extrem de bine din atelierul de rochițe. Aceasta vinde rochii de ocazie, rochii de mirese sau ținute ce pot fi purtate de doamne și domnișoare la evenimente mai puţin pretenţioase, cum ar fi o ieşire la club.

O ținută creată de atelierul Biancăi Drăgușanu începe de la 300 de lei şi poate ajunge la câteva mii de lei, în funcţie de materialul folosit şi de accesoriile pe care le are.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI