Cine este, de fapt, Ioana Filimon de la Bravo, ai stil. A fost prezentă și la un show Pro TV

Cine este, de fapt, Ioana Filimon de la Bravo, ai stil. A fost prezentă și la un show Pro TV
Cine este, de fapt, Ioana Filimon de la Bravo, ai stil. A fost prezenta si la un show Pro TV

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, începe în curând! Sezonul șapte aduce în prim plan nouă concurente foarte cochete, cărora le place să defileze în haine de firmă pe la cele mai exclusiviste petreceri sau evenimente mondene. De departe, un adversar de temut va fi Ioana Filimon, o fostă Miss căreia nu-i este teamă de criticile juraților sau ale colegelor de platou. Cine este, de fapt, Ioana Filimon de la Bravo, ai stil. A fost prezentă și la un show Pro TV.

Lucruri mai puțin știute despre Ioana Filimon de la Bravo, ai stil

Ioana Filimon completează lista vedetelor care au răspuns provocării postului de televiziune Kanal D, de a participa la super show-ul de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”. Iată ce trebuie să știi despre frumoasa româncă Ioana Filimon.

Moda nu este o noutate pentru concurenta din sezonul șapte al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. De-a lungul anilor, Ioana a defilat pentru designeri importanți, făcându-și un nume în lumea bună a Capitalei.

Are titluri de Miss

Ioana Filimon a făcut primii pași în modă în adolescență. La doar 16 ani, vedeta deja visa la o carieră în acest domeniu. Treptat, românca a început să fie remarcată la mai multe competiții locale și naționale de modă și a reușit să câștige două titluri de Miss.

În anul 2016, tânăra a fost desemnată Miss România, iar doi ani mai târziu, Ioana Filimon de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a câștigat Miss Global Model of the World. Aceste două performanțe i-au adus multe aprecieri Ioanei Filimon, acesta fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Concurenta din sezonul 7 al emisiunii vedetă de la Kanal D iubește moda și televiziunea, dar multă lume nu știe că fosta Miss are o diplomă de inginer.

La ce show PRO TV a participat

Deși a urmat Facultatea de Inginerie şi Protecţia Mediului, Ioana nu a profesat în acest domeniu, ci s-a îndreptat pe cele două pasiuni ale ei –  televiziune și fashion. Românca a participat și la „Ferma vedetelor”, de la Pro Tv.

În cadrul „Bravo, ai stil! Celebrities”, vedeta și celălalte opt concurente vor trebui să impresioneze prin originalitate, creativitate și senzualiate, criterii care vor fi punctate atât de jurați, cât și de fanii emisiunii.

Noul sezon al show-ului de la Kanal D se anunță cu totul diferit, dar și spectaculos! Fanii au fost întristați de vestea că renumitul jurat Cătălin Botezatu a decis să se retragă din competiție. Tibi Clenci va fi cel de-al treilea jurat, alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI