Vedetele din România care au mașini de peste 100.000 de euro. Nu se uită la bani pentru autoturismul preferat

Vedetele din România care au mașini de peste 100.000 de euro. Nu se uită la bani pentru autoturismul preferat
Vedete de la noi care se bucură de mașini de 100. 000 de euro

Multe nume cunoscute publicului larg se bucură de conturi babane. Care sunt vedetele de la noi care își permit mașini de peste 100.000 de euro? Ele nu se uită deloc la bani atunci când vine vorba despre un bolid pe măsura statutului lor.

Vedetele din România care adoră luxul: au mașini de peste 100.000 de euro

România cuprinde oameni care își pot face orice poftă, dar și oameni care abia se pot întreține de la zi la zi. Unii se plâng de faptul că nu mai pot ține pasul cu cheltuielile normale, în timp ce alții se bucură de lucruri scumpe și de bunuri care mai de care mai scumpe.

În categoria celor care nu duc nicio grijă pe plan financiar sunt multe personaje cunoscute showbiz-ului românesc. Ruby este acum fericită după ce și-a ales o mașină care să o reprezinte și pe care a dat aproximativ 200.000 de euro.

Personaje celebre care nu se uită la bani

Anda Adam se mândrește și ea cu un bolid de ultima generație pentru care a scos din buzunare peste 100.000 de euro. Delia are un SUV 4X4 și preferă de obicei mașinile încăpătoare și confortabile. Loredana are și ea două astfel de mașini de lux care ating rapid viteze greu de imaginat și cu care trezește invidia colegilor din trafic.

O altă vedetă cunoscută pentru schimbul de mașini ca pe șosete este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Fosta soție a lui Alex Bodi se plictisește rapid de autovehicule. Este cunoscut faptul că niciun bolid pe care l-a condus nu a costat mai puțin de 100.000 de euro. Ultimele achiziții din această sferă sunt: Rolls Royce și un GLE Coupe.

”Eu trebuie să mă simt bine”

„Unde stau acum am două locuri de parcare și săptămâna trecută eram aproape să cumpăr a treia mașină, dar pentru ce să cumpăr a treia mașină dacă eu sunt doar un om?

Am acest Bentley pe care vreau să îl vând din 2016 și acest Mercedes GLE Coupe, model 2021. Și vreau să le vând ca să îmi iau o mașină mult mai tare și mai scumpă. Eu mă iubesc pe mine foarte tare, sunt foarte importantă în viața mea.

Eu trebuie să mă simt bine. Dacă eu sunt fericită să conduc o mașină care are steluțe și sclipici și piele albă și e Coupe și miroase frumos, a nou și cu toate diamantele pentru că eu merit și îmi peermit luxul de a avea 7 mașini dacă vreau.”, a spus Bianca Drăgușanu, conform spynews.ro.