Cum arată Bianca Drăgușanu cu „ochi de pisică”. E ultima intervenție estetică pe care și-a făcut-o

Cum arată Bianca Drăgușanu cu „ochi de pisică”. E ultima intervenție estetică pe care și-a făcut-o
Cum arata Bianca Dragusanu dupa ce si-a facut operatie estetica la ochi

Bianca Drăgușanu a comis-o din nou. Frumoasa vedetă și-a făcut o nouă intervenție estetică, de data aceasta la nivelul ochilor. Fosta prezentatoare TV de la Kanal D a declarat că este extrem de mulțumită de rezultatul obținut. Cu toții știm că blondina este o mare fană a modificărilor din bisturiu și a celor noninvazive, făcând tot posibilul de a menține imaginea perfectă a unei păpuși. Cum arată, acum, noua privire a Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și-a făcut ochi de pisică

Este una dintre cele mai controversate și titrate vedete din showbizul românesc, iar Bianca Drăgușanu investește enorm în propria-i imagine. De-a lungul timpului, diva a fost asumată în ceea ce privește numărul impresionant al operațiilor estetice pe care le-a suferit atât la nivelul chipului, cât și la nivelul trupului.

Bianca Dragușanu calcă, frecvent, cabinetul medicului său estetician din Cluj, acolo unde, recent, și-a făcut ultima intervenție estetică. Nu, nu este vorba despre o mărire a sânilor sau a posteriorului, ci, de data aceasta, diva a optat pentru efectul de ochi de pisică, pe care l-a obținut prin operația de cantopexie.

Privirea seducătoare de felină este un ideal pe care multe domnișoare ar dori să-l atingă, iar pentru Bianca Drăgușanu nu există vise, ci doar planuri, după cum afirma chiar ea acum mult timp.

Fosta soție a lui Alex Bodi a fost supusă unei intervenții ce a durat doar câteva minute, prin care medicul estetician i-a ridicat și alungit forma ochiului cu ajutorul unor fire. Controversatul designer a fost extrem de mulțumită de rezultatul final, după cum a mărturisit chiar ea pe rețelele de socializare.

„Felina🐆by @beautyconcept.clinic 🐆. Dupa interventia de „cat eyes” pot să spun că rezultatele sunt mai mult decât incredibile și vă recomand cu drag și vouă această intervenție.”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina sa oficială de Instagram, în dreptul unei fotografii cu personalul medical care i-a redat privirea pe care și-a dorit-o întotdeauna.

Bianca Drăgușanu își schimbă silicoanele

Diva nu se va opri aici cu modificările estetice, întrucât este determinată să reapeleze la bisturiu cât de curând, atunci când Bianca Drăgușanu își va schimba implanturile mamare.

 „Cred că o să-mi schimb sânii, deoarece tehnlogia din ziua de astăzi nu se mai compară cu cea din urmă cu zece ani.”, a mai adăugat celebra blondină pe contul său de Instagram.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate dive din showbizul românesc. Fosta prezentatoare TV investește o adevărată avere în imaginea sa, ceea ce este și firesc, având în vedere numărul impresionant de contracte de imagine pe care le semnează cu cele mai mari branduri din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI