Vedetele din România care au fost înșelate de partenerii lor. Ce nume grele sunt pe listă

Vedetele din România care au fost înșelate de partenerii lor. Ce nume grele sunt pe listă
Ce vedete de la noi au fost înșelate de partenerii lor?

Vedetele susțin continuu că sunt și ele oameni obișnuiți, lucru care se reflectă în episoadele pe care le întâmpină oricine cel puțin o dată în viață, chiar și ele. Care sunt persoanele publice care au fost înșelate de partenerii lor de viață? Nu s-au ferit să dea cărțile pe față.

Vedete din România cu povești de dragoste încâlcite: au fost înșelate de parteneri

Iată că indiferent de statut, oameni suntem cu toții. Multe dintre vedetele de la noi au povestit durerea prin care au trecut în relațiile amoroase și detaliile care le-au adus până într-un punct greu de dus. Câteva sunt chiar povești parcă scoase din filme.

Oana Roman a fost înșelată sub ochii ei, în propria casă, de prietena cea mai bună, a susținut aceasta în repetate rânduri. Din păcate, în multe dintre cazuri partenerul nu doar că a fost infidel, ci a ales să calce strâmb cu cele mai nepotrivite persoane.

”A avut și are mai multe aventuri”

O situație deloc fericită a cunoscut Alina Pușcaș care a aflat din presă că soțul îi fusese infidel. Prezentatoarea s-a căsătorit în 2013 cu Viktor Bieltz de care a divorțat un an mai târziu. Bianca Drăgușanu a suferit și ea din cauza aceasta. Blondina a avut deseori povești de iubire cu oameni care i-au călcat strâmb, mai cu seamă când a fost vorba de Alex Bodi.

”A avut și are mai multe aventuri. Dar de azi eu am o altă viață. Nu mă interesează viața și aventurile lui. Eu, din data de 10 martie, încep un nou capitol. Sunt o femeie liberă și independentă”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru cancan.ro, după ce a decis să divorțeze.

Doinița Oancea și-a pierdut și iubitul și prietena cea mai bună. Actrița s-a iubit cu Ionuț Ghenu preț de 5 ani, ulterior bărbatul a ajuns în atenția Lorei.

„Am trecut printr-o experienţă nefericită, pe care nu şi-o doreşte nimeni în viaţă. Totul timpul când ni se întâmplă ceva neplăcut, ne întrebăm de ce. Eu cred foarte tare în Dumnezeu şi mi-a şi demonstrat că tot ce face este ca să-mi fie mie bine. Totul a fost pentru ca eu să cresc şi să evoluez.

Nu ai cum să înţelegi o chestie care îţi aduce nefericire la momentul respectiv. Chiar am glumit atunci. Că i-am cerut lui Dumnezeu să facă orice pentru a slăbi. I-am zis să-mi dea orice, chiar şi o boală, dacă e nevoie. Slăbisem în jur de 10-11 kilograme. Mult, oricum. Acum am 50 de kilograme. Aş putea să mai dau jos două.”, spunea Doinița Oancea la acea vreme.

„M-am simțit dezamăgită. Mințită și înșelată”

Ilinca Vandici a simțit și ea această umilință în relația cu Ciprian Marica. Ea a povestit în cadrul unor interviuri cât de mult a afectat-o atunci acea situație și postura nefericită în care a fost pusă:

„M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI