Reacţia uluitoare a Anei Muntean după ce şi-a înşelat soţul cu Ciprian Marica. De ce vrea să îi mulţumească neapărat Anamariei Prodan

Reacţia uluitoare a Anei Muntean după ce şi-a înşelat soţul cu Ciprian Marica. De ce vrea să îi mulţumească neapărat Anamariei Prodan
De ce vrea sa ii multumeasca impresarei

Ana Muntean, femeia care apărea în camera de hotel alături de Ciprian Marica, a vorbit despre gestul pe care l-a făcut.

Amanta lui Marica rupe tăcerea

Filmulețul cu ea și fotbalistul la hotel a devenit viral. Cel care i-a filmat a fost chiar Florin Muntean, soțul ei, iar internauții au început să facă glume pe internet.

Ana Muntean a vorbit despre perioada în care a fost implicată în scandalul privind aventura lui Ciprian Marica.

Prezentă într-o emisiune, ea a spus că a fost o perioadă dificilă, dar că a învățat multe, atât despre ea, cât și despre amicii ei. Ana a spus că pe unii dintre prieteni i-a îndepărtat de lângă ea acest scandal.

”Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, a declarat Ana Muntean, în cadrul emisiunii La Sală.

Mai mult, un ajutor neașteptat în acea perioadă a venit de la Anamaria Prodan, surprinzător.

”Am văzut un articol foarte frumos în care Anamaria Prodan a declarat despre mine faptul că sunt și eu mamă, am și eu dreptul la viață, am doi copii, că sunt o femeie care trebuie lăsată în pace. Nu am avut ocazia să îi mulțumesc pentru asta”, a mai spus Ana Muntean.

Ana Muntean a spus că fe multe ori, femeile nu sunt unite între ele și ar trebui să empatizeze mai mult.

”Nu sunt o persoană răzbunătoare. ”Ana Muntean e ambiție, determinare și progres. ”Nu mă consider un om lipsit de inteligență, dar sunt sigură că aspectul meu este fizic este un plus în ceea ce privește lucrurile pe care vreau să le fac”, a explicat Ana Muntean.

Ana Muntean și soțul ei s-au împăcat

Filmarea din 2019 nu a fost publicată de soțul Anei Muntean. Mai mult, el și soția lui se pregăteau să facă plângeri penale celor care au difuzat-o.

”Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată.

În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor!”, anunțau avocații familiei.

Cei doi s-au împăcat și au decis să rămână împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI