Vedetele de la Românii au Talent, afectate de criza sanitară. Ce i s-a întâmplat lui Mihai Petre

Vedetele de la Românii au Talent, afectate de criza sanitară. Ce i s-a întâmplat lui Mihai Petre
A zecea ediție a show-ului "Românii au talent" a rupt audiențele

Al zecelea sezon al emisiunii ”Românii au talent” continuă la Pro TV cu edițiile înregistrate, în timp ce jurații și prezentatorii s-au baricadat în locuințe din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedetele de la Românii au Talent, afectate de criza sanitară

Pavel Bartoș a anulat proiectele de teatru, Mihai Petre și-a anulat repetițiile la sala de dans, dar fanii pot sta liniștiți întrucât vineri, de la 20:30 emisunea se va difuza pe micul ecran.

Ce fac vedetele la autoizolare? Ei bine, Pavel Bartoș s-a apucat de curățenie. El e șefull pe aspirator.

„Stăm doar în casă şi când ai trei fete, nu te poţi plictisi. Trăim momente dramatice, dar e şi un moment de respiro, văd şi partea plină a paharului”, a spus Bartoş, potrivit Click.ro. Iar Mihai Petre a spus că el şi familia lui „nu au ieşit afară de peste o săptămână”.

Mihai Petre și-a închis sala de dans

„De pe 11 martie suntem acasă şi ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Avem norocul de o curte mică şi ieşim doar acolo. Avem multe activităţi împreună – de la bowling cu sticle cu apă numerotate şi până la exerciţii fizice, lansăm provocări diferite. Suntem foarte activi”, a spus Mihai Petre, potrit sursei citate. Celelalte activităţi au fost însă grav afectate:

„Am închis sala de dans. Dar concep exerciţii pe care le trimit elevilor mei. Pregătesc două seturi de antrenamente – unul fizic, circuite şi unul de exerciţii specifice pentru dans, care pot fi făcute în casă. Există mereu soluţii, sunt creativ şi mă adaptez oricărei situaţii”, a mai precizat Mihai Petre căruia i s-au anulat şi multe evenimente. Şi Pavel Bartoş a povestit că Teatrul Odeon e închis şi că nu mai joacă la acest moment. Însă e activ online, pe platformele de socializare. În plină pandemie de coronavirus, Smiley s-a închis în vilă cu colegii, iar Andra stă acasă cu familia.

Smiley s-a închis în vilă cu colegii, Andra stă acasă cu familia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI