Imagini cu Pavel Bartoș și fiica lui, surprinse cu puțin timp în urmă! Mesajul vedetei PRO TV VIDEO

Imagini cu Pavel Bartoș și una din fiicele sale VIDEO

Pandemia de coronavirus i-a făcut nevoiți pe cei mai mulți să-și ia o vacanță neprogramată și să se bucure de relaxare. Deși cu gândul la ceea ce se întâmplă în lume, cei care au avut posibilitatea să stea acasă și-au găsit diverse activități de făcut. Cum arată o zi cu Pavel Bartoș și una din fiicele sale în vremurile acestea?

Imagini cu Pavel Bartoș și una din fiicele sale

Coronavirus a schimbat cursul vieții tuturor. Unele afaceri au mult de suferit, economia fiecăre țări va scârțâi și ea, dar în timpul acesta cei mai mulți se bucură de vacanța forțată de care au parte. Vedetele de la noi s-au împărțit în două tabere. Cei care nu au copii au ales să plece departe de meleaguri, iar cei cu familii numeroare au decis să se autoizoleze în casă.

Desigur că micuții care au părinți care fac parte din showbiz se bucură cel mai mult de situația dată, pentru că se pot bucura mai mult de prezența lor. Pavel s-a filmat recent uitându-se cu una din fiicele sale la renumitul desen animat Frozen. Unul din cele mai urmărite filme pentru copii a făcut ravagii și în rândul părinților…majoritatea fiind nevoiți să urmărească de multe ori secvențele cu cele două surori.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Duminica in familie! #Sofia Apropo, voi ce faceti? #StaiAcasa #saavemgrijauniidealtii

O postare distribuită de PavelBartos (@pavelbartos) pe

„Da…ne-am uitat de două ori, doar azi”

În aceeași situație se află și moderatorul de la Românii au Talent. Acesta se poate să se fi conformat de mai multe ori aceleași dorințe, pentru că are chiar trei fete acasă. Cu toate astea, în imaginile video surprinse de ele se vede clar bucuria de a sta alături de familie în timpul acesta și mai ales în compania copiilor săi.

„Ne uităm la Frozen. Pentru a 128-a oară. Da…ne-am uitat de două ori, doar azi. E duminică!”, a spus actorul. De asemenea, Bartoș se alătură și el mișcării #staiacasă și își îndrumă urmăritorii să aleagă înțelept în aceste vremuri. „Să ne fie de bine! #primavara #staiacasa #sperantamoareultima.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI