Cine este Sara Maria Ardeleanu, fetița de 10 ani care a luat Golden Buzz la Românii au Talent. De ce a plâns Mihai Petre

O noua ediție Românii au Talent, un nou concurent dus direct în semifinale! Sara Maria Ardeleanu a fost cea care a pus mâna pe Golden Buzz seara trecută. Cine este micuța și de ce l-a făcut pe Mihai Petre să nu se mai abțină și să izbucnească în plâns?

Românii au Talent – Golden Buzz: Cine este Sara Maria Ardeleanu?

Ediția de sâmbătă seară, 21 martie, a adus încă un concurent direct în semifinale. Este vorba despre Sara Maria Ardeleanu, fetița care l-a impresionat extrem de tare e Mihai Petre care în cele din urmă i-a oferit șansa de a merge alături de ceilalți care au șocat juriul. Cunoscutul jurat al show-ului de talente a apăsat butonul magic fără să mai stea pe gânduri, iar cu ochii în lacrimi i-a schimbat soarta micuței de numai zece ani.

CIne este Sara Maria Ardeleanu, concureenta care a luat Golden Buzz și l-a făcut pe Mihai Petre să plângă
CIne este Sara Maria Ardeleanu, concureenta care a luat Golden Buzz și l-a făcut pe Mihai Petre să plângă

Sara Maria este foarte tânără, dar deja știe ce vrea să facă în viață și care sunt visurile sale pe care sigur o să și le împlinească. Dansul este cea mai mare pasiune a ei, lucru pe care l-a văzut un popor întreg în ediția de aseară. “Am 10 ani, sunt născută pe 10 martie şi suntem în sezonul 10”, a spus fetiţa, înainte să pășească pe scenă.  picioare.

Mihai Petre, în lacrimi

Mihai Petre i-a mărturisit acesteia că dansul pe care l-a executat a fost unul de 10. „Mă uitam la televizor la Românii au talent şi am văzut o balerină care a dansat foarte frumos. Am vrut şi eu să încerc. De la 6 ani le am zis părinţilor că vreau să fac dans. Iubesc ceea ce fac. Muncesc foarte mult, chiar şi 6 ore pe zi. O fac cu drag şi nimeni nu îmi poate lua dansul” a declarat copila care a reușit să ridice o sală întreagă în

“Sara, tu ai 10 ani? Esti un 10 perfect, iar sezonul acesta, eşti minunea mea. Românii au talent e despre performanţa care îţi transmite emoţie, e despre uimire, neaşteptat, despre adevăr. Emoţia vine la pavhet cu adevărul. A fost unul dintre cele mai bune momente de dans pe care le am văzut vreodată la 10 ani, într un 10 perfect”
Mihai Petre

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI