Vedetele care au fost la petrecerea lui Pepe. Ce au făcut Andra și Cătălin Măruță

Vedetele care au fost la petrecerea lui Pepe. Ce au făcut Andra și Cătălin Măruță
Vedetele care au fost la petrecerea lui Pepe. Ce au făcut Andra și Cătălin Măruță

Pepe împlinește 41 de ani pe 20 iulie. Astfel, întrucât ziua lui pica luni, Pepe a luat hotărârea să-și sărbătorească ziua în avans, duminică. Cântărețul a făcut o petrecere în propria curte, în contextul epidemiei de coronavirus.

Ce vedete au participat la petrecerea lui Pepe. Ce au făcut Andra și Cătălin Măruță de ziua cântărețului

Pepe și-a serbat ziua de naștere cu o zi înainte, întrucât aceasta pica lunea. Astfel, în contextul epidemiei de coronavirus, Pepe și-a invitat câțiva prieteni apropiați în curtea sa din Pipera și a petrecut pe cinste.

Celebrul cuplu Andra și Măruță au fost oaspeți de onoare, întrucât sunt nași lui Pepe și ai Ralucăi Pastramă, și de cununie, dar și al copiilor. Nu se cunoaște ce cadouri a primit Pepe, dar se știe că i-au fost alături famili, nașii, dar și prietenii apropiați: Oana Roman și Liviu Vârciu, precum și avocata vedetelor Lizeta Haralambie, prietenă cu artistul de 28 de ani, de la începuturile carierei lui.

Pepe și doi dintre invitații săi, Lizeta Haralambie și Liviu Vârciu
Pepe și doi dintre invitații săi, Lizeta Haralambie și Liviu Vârciu

Avocata vedetelor, postări pe Facebook de la ziua lui Pepe

Pe de altă parte, pe pagina ei de socializare au fost postate fotografii de la aniversarea care a avut loc duminică seară. În fotografii apar soția Raluca și tatăl lui Pepe. Pepe și Raluca și-au servit musafirii cu tot felul de bunătăți, dar senzația a fost berbecuțul la proțap.

Tortul a fost superb aurit, după cum se poatea vedea dinpoză, iar nașa Andra a dat tonul și cu toții i-au cântat lui Pepe Mulți ani trăiască. Sărbătoritul nu s-a zgârcit și și-a onorat oaspeții cu șampanie scumpă, pe care au savurat-o sub pomii din curte, la aer curat, respectând regulile de distanțare socială.

Care a fost cea mai frumoasă zi de naștere a lui Pepe

Pepe are amintiri frumoase de la zilele lui de naștere, care pică de fiecare dată de Sfântul Ilie. Cea din 2014 a fost cea mai reușită, probabil. În anul 2014, Pepe a avut o nuntă ca în povești pe 2o iulie. Mireasă i-a fost Raluca Pastramă, cu care își oficializase relația la starea civilă în 2012 și care îi dăruise deja o fetiță. Nași de cununie au fost Andra și Cătălin Măruță, care aveau să le boteze ambele fetițe, Maria și Rosa.

Anul trecut, când Pepe a împlinit 40 de ani, artistul a făcut o frumoasă petrecere pe marginea unei piscine, unde fetițele lui, nepoții și copii prietenilor s-au distrat pe cinste și toată lumea invitată a fost fericită. Mai cu seamă, părinții micuților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI