Mara Bănică și Pepe, la parastasul lui Costin Mărculescu. Ce au pus în pachetele împărțite la 40 de zile

Mara Bănică și Pepe, la parastasul lui Costin Mărculescu. Ce au pus în pachetele împărțite la 40 de zile

După cum și-a dorit, Mara și Pepe s-au ocupat, alături de prieteni, de înmormântarea sa. Tot ei au fost acolo și la parastasul de 40 de zile. Familia a făcut un gest uriaș în memoria actorului Costin Mărculescu.

Mara Bănică și Pepe, la parastasul de 40 de zile al lui Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare pe 10 iunie, cu doar câteva săptămâni înainte să împlinească 51 de ani. A suferit un infarct, a fost găsit în cadă, iar echipajele au intervenit după ce vecinii au semnalat la 112 că nu l-au mai văzut de trei zile. Parastasul de 40 de zile a avut loc sâmbătă, 18 iulie, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București.

Cu acest prilej, familia, prietenii și colegii i-au adus un ulim omagiu lui Costin Mărculescu. Printre alții, la pomană au fost și Pepe și Mara Bănică. Familia a dat de pomană pachete întregi cu mâncare, în care se regăsea hrană rece: brânză, chiftele, pateuri, fructe, dar și un croissant, apă, vin și colivă, potrivit Click.

Mara Bănică și Pepe, la parastasul lui Costin Mărculescu. Ce au pus în pachetele împărțite la 40 de zile
Imagini din albumul cu amintiri

Slujba a fost oficiată de părintele paroh Emil Caramizaru, la care Costin obișnuia să vină des la biserică. Sora lui, Minerva, prietenii acestuia, printre care și Mara Bănică, s-au ocupat să realizeze un album in memoriam, o carte digitală cu poze, care pot fi răsfoite pe site-ul http://www.costin marculescu.ro/mobile/index.html. 

„Asta înseamnă prietenie”

„S-au scurs 40 de zile de la plecarea lui Costin Mărculescu. Am reușit să adunăm prin bunăvoința familiei și a prietenilor câteva gânduri și fotografii strânse în acest volum omagial. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Costine!”, a scris Mara pe Facebook.

„Mara, îți mulțumesc mult pentru implicare! Ești un om cu suflet imens. Costin a avut nevoie de tine și ai fost trup și suflet. Asta înseamnă prietenie. Costin, te iubim!”, a scris Pepe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI