Vedetele au dat de greu la Asia Express. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs

Vedetele au dat de greu la Asia Express

Filmările pentru show-ul ”Asia Express” au început, iar momente din emisiune pot fi văzute în ”Jurnalul de Asia”, difuzat online. Acolo am descoperit că nici bine nu au pornit la drum vedetele, că au și dat de greu. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs?

Vedetele au dat de greu la Asia Express

Show-ul”Asia Express” Sezonul 3 va fi difuzat din primăvara anului viitor. Cu toate acestea, fanii vor putea vedea fragmente din Drumul Comorilor pe TV și online. Cursa se va desfășura în Filipine și Taiwan, iar România este prima țară care va porni pe această rută în aventura ”Asia Express”.

Cele două destinații au fost incluse până acum în traseul concurenților, dar niciodată în această formulă. ”Asia Express” va fi pe micile ecrane din primăvara anului viitor, dar până atunci vor privi pe bucăți aventura. Noutatea cu care vin cei de la Antena 1 este ”Jurnalul de Asia”, difuzat pe TV și online, care permite fanilor show-ului să descopere un gram din experiențele de peste hotare, până va apărea emisiunea.

Cine este cel mai chinuit concurent din concurs

În mediul online am descoperit că vedetele au dat deja de greu. După câteva zile de filmare, concurenții aproape că au rămas fără vlagă, iar cel mai chinuit de aventurile show-ului a fost, din fotografiile scăpate pe internet, Speak. El pare cu adevărat doborât, în urma unei probe, venit într-un suflet, alături de iubita sa, Ștefania, la punctul de întâlnire, unde se afla Gina. Sfârșit și transpirat, artistul pare că o întreabă pe gazda emisiunii dacă a ajuns la timp ori ba.

Vedetele au dat de greu la Asia Express. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs
Speak, doborât de probele de la ”Asia Express”

Concurenții:

  • cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra
  • celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae
  • Alex Velea și Mario Fresh
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers
  • Florin Ristei și fratele său, Daniel
  • Speak și iubita lui, Ștefania
  • Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea
  • Maria Buză și Lia Bugnar
  • Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI