Antonia îl va determina pe Alex Velea să lase Asia Express. Mesajele sfâșietoare, pentru concurentul de la Antena 1

Antonia trece prin clipe grele, de când Alex Velea a plecat în aventura de la Asia Express. Frumoasa cântăreață i-a transmis câteva mesaje care în mod cert îl vor înduioșa până la lacrimi pe acesta. Antonia a izbucnit în mod neașteptat și pare să îi ducă lipsa foarte mult iubitului său. Încă din momentele în care cuplul de artiști își lua rămas bun pe aeroport toată lumea a putut vedea că bruneta era cât se poate de afectată.

Antonia îl va determina pe Alex Velea să lase Asia Express

Antonia îl va determina pe Alex Velea să lase Asia Express. Mesajele sfâșietoare, pentru concurentul de la Antena 1

Mulți dintre fanii emisiunii Asia Express, difuzată pe Antena 1, cred că gesturile disperate ale Antoniei îl vor determina pe Alex Velea să se întoarcă în țară.

Cântăreața pare să cedeze fără Alex Velea alături de ea, pentru că odată cu plecarea artistului spre aventura Asia Express, alături cu Mario Fresh, aceasta nu lasă aproape nicio zi să treacă fără să le amintească internauților cât îi lipsește concurentul de la Antena 1. Sunt aproape două săptămâni de când acesta a plecat în marea competiție, în care speră să pună mâna pe marele premiu.

Artista nu are liniște, însă, când îl știe pe Alex Velea atât de departe de ea și face postări foarte emoționante în mediul virtual. Antonia a rămas acasă împreună cu cei doi băieți pe care îi are alături de Velea, dar pare să îi ducă dorul foarte tare, dacă ar fi să ne ghidăm după mesajele pline de iubire pe care i le adreseză, pe rețelele sociale. “Mor de dorul tău… @alexvelea”, a scris Antonia pe un fundal negru și a folosit un emoticon cu o felină în lacrimi.

De asemenea, nu e pentru prima dată când Antonia recurge la astfel de gesturi de iubire, de când Alex Velea a plecat spre Asia Express. Și cu câteva zile în urmă, vedeta s-a arătat copleșită de absența iubitului ei și le-a mărturisit și internauților acest lucru, pe Instagram. “Știai că mor de dorul tău, @iamvelea?”, a scris Antonia în dreptul unei imagini cu cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI