Vedete din România, terorizate de un bărbat cu 200 de apeluri și 80 de mesaje. E ireal ce le-a zis Poliția Română

de: Năstase Mirabela
06 07. 2022

O celebră interpretă de muzică populară din România a venit în platoul emisiunii La Măruță, unde a povestit că ea și sora ei, cunoscută interpretă de muzică populară, sunt terorizate de un individ. Bărbatul le trimite zilnic sute de mesaje, le sună încontinuu, lasând și amenințări la adresa acestora.

Vedete din România, terorizate de un bărbat cu 200 de apeluri și 80 de mesaje

Cunoscuta interpretă de muzică populară, Mariana Ionescu Căpitănescu, a venit în emisiunea La Măruță, unde a povestit teroarea prin care trec ea, sora ei, Marcela Fota, dar și familia ei, de o vreme încoace.

Artista a povestit că un individ le terorizează tot timpul cu sute de mesaje și telefoane, în încercarea de a comunica cu Marcela Fota, sora Marianei Ionescu Căpitănescu. Întrucât au văzut că nu o scot la capăt cu bărbatul, în sensul că nu se potolește cu apelurile, interpreta de muzică populară a apelat la ajutorul Poliției. 

Artista a povestit că până acum nu s-a reușit mare lucru în ce privește situația prin care trece, iar Poliția nu i-a dat mari speranțe că situația se va rezolva prea curând.

„Sună (n.red. bărbatul) de pe număr ascuns, nu pot să fac față, de o lună de zile mă suna pe mine că vrea să ia legătura cu Marcela Fota.

Am fost la poliție, am lăsat numerele de telefon de la care m-a sunat, pe wthatsapp îmi scrie, ajung să îmi pun telefonul pe mod avion. Ne jignește pe toți ca nu vrea Marcela să vorbească cu el. Probabil s-a îndragostit de ea.

„ Individul nu se teme de poliție”

Aseară mi-a trimis 80 de mesaje pe care nici nu am apucat sa le citesc. Este ceva de groază ce poate sa scrie acest om. Nu se pot citi. Într-o zi m-a sunat de 200 de ori în 2 ore.

Ne temem, suntem într-un real pericol. Poliția a zis ca trebuie să le punem la dispoziție mai multe probe. Individul nu se teme de poliție, zice ca are deja dosar penal. El nu întelege ca Marcela nu poate vorbi cu el si eu nu am nicio vină.

Sectia de Poliție de care aparțin mi-a zis ca aceste lucruri îi depășesc pe ei. Păi cum va depășeste situația? Dacă eu merg noaptea pe stradă și sunt atacată? O să merg mai departe la Dolj”, a mărturisit celebra artistă.

Amintim că sora Marianei Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota, a trecut printr-o dramă, după ce anul trecut soțul ei a decedat în timp ce se afla la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova pentru a plăti dările pentru anul respectiv, moment în care i s-a făcut rău.