Ce a făcut fiul Marcelei Fota, la 9 luni de când tatăl lui a murit. David are doar 12 ani

Ce a făcut fiul Marcelei Fota, la 9 luni de când tatăl lui a murit. David are doar 12 ani
Ce a facut fiul Marcelei Fota, la 9 luni de cand tatal lui a murit. David are doar 12 ani

Ți se face pielea de găină. Marcela Fota, impresionată de gestul fiului ei David. Ce a făcut băiețelul de numai 12 ani la nouă luni de la moartea tatălui său. Artistei nu i-a venit să creadă.

Ce a făcut fiul Marcelei Fota, la 9 luni de când tatăl lui a murit

Acum 9 luni, artista Marcela Fota trecea prin cea mai mare dramă a vieții sale. Cântăreața de muzică populară a rămas văduvă după ce soțul ei a murit la numai 47 de ani.

Fiul lor David, în vârstă de 12 ani, nu a putut vizita mormântul în care părintele său își doarme somnul veșnic la momentul respectiv, însă acum lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Timp de multe luni de zile, David a refuzat să meargă la cimitir, pentru a vedea mormântul tatălui său, de care artista Marcela Fota spune că era extrem de apropiat. Vestea pierderii tatălui său l-a șocat pe micuțul David, care a trebuit să se obișnuiască, treptat, cu lipsa părintelui său.

Acum câteva zile, soțul Marcelei Fota ar fi împlinit 48 de ani, iar cântăreața a făcut un gest frumos în semn de omagiu pentru fostul ei soț. Blondina și-a întrebat fiul dacă vrea să o acompanieze la cimitir pentru a depune un buchet de flori pe mormântul tatălui celui mic, moment în care David a acceptat.

„Pe 21 septembrie soțul meu ar fi împlinit 48 de ani, am mers cu David, fiul nostru la un restaurant să mâncăm, l-am scos la masă. I-am zis că eu am cumpărat niște flori pentru tati că merg la mormânt că e ziua lui, te las acasă sau mergi cu mine? Și a zis că merg cu tine.

Fiul a mers la cimitir pentru prima dată, a tratat totul cu o maturitate pe care nu am vrut să i-o insuflu, i-am spus că noi doi suntem o echipă și vom reuși. Suntem o echipă și așa vreau să cred că vom rămâne, că vom birui, iar soțul nostru e secundă de secundă lângă noi”, a declarat Marcela Fota.

Soțul Marcelei Fota a murit la puțin timp după Crăciun

Marcela Fota și fiul ei David au trăit o adevărată traumă acum nouă luni, când soțul solistei se stingea din viață la numai 47 de ani, la doar câteva zile după Crăciun.

La doar câteva zile de la Crăciun, pe 28 decembrie, soțul Marcelei Fota a murit în urma unui infarct, suferit în momentul în care a mers în oraș să rezolve niște plăți la ghișeu. Artista a fost sunată să vină de urgență deoarece partenerul său e inconștient.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru partenerul interpretei de muzică populară. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, bărbatul și-a dat ultima suflare în brațele soției sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI