Vedeta TV din România care tocmai a născut. E măritată cu un fost fotbalist

Vedeta TV din România care tocmai a născut. E măritată cu un fost fotbalist
Vedeta TV din România care tocmai a născut. A așteptat cu sufletul la gură să își țină fetița în brațe. Ce nume deosebit a primit.

Vedeta TV din România care tocmai a născut. S-a aflat în urmă cu puțin timp. Frumoasa prezentatoare de televiziune a fost însărcinată pentru prima dată. Acum, are în sfârșit posibilitatea să își strângă copilul la piept. Împlinirea pe care o simte alături de partenerul său de viață întrece orice greutăți cu care s-a confruntat de-a lungul sarcinii sale.

Vedeta TV din România care tocmai a născut

Este mare bucurie în familia Violetei Romanescu, prezentatoarea știrilor de la postul de televiziune România TV. Frumoasa vedetă a fost însărcinată pentru prima dată și a așteptat cu nerăbdare să aducă pe lume întâiul său copilaș. Acum, jurnalista trăiește momente de adevărate emoții, iar împlinirea pe care o simte este de neegalat.

„Așteptând mica noastră minune. Abia aștept să te cunosc, micuțule îngeraș!”, este mesajul pe care prezentatoarea de la România TV l-a publicat alături de mai multe imagini pe rețelele sociale.

Violeta Romanescu și partenerul său de viață, Nicolae Stanciu, fost fotbalist şi căpitan la Rapid, și-au dorit foarte mult să devină părinți. Din fericire, cei doi soți nu s-au confruntat cu complicații pe parcursul sarcinii.

Vedeta a avut parte de o sarcină ușoară. Desigur, a venit la pachet cu toate evenimentele specifice fiecărei femei care trece prin transformări de această natură.

Ce nume va purta fetița Violetei Romanescu

După luni întregi de așteptare, Violeta Romanescu poate să trăiască din plin această perioadă magică pentru fiecare femeie în parte. Vedeta a ales să dea naștere primului său copil la o clinică privată din București. Din cauza condițiilor din spitalele publice, cuplul a decis să opteze pentru o mai multă siguranță.

Copilul născut de Violeta Romanescu este o fetiță. Așa cum era și de așteptat, prezentatoarea de televiziune de la România TV a căzut de acord cu Nicolae Stanciu și asupra numelui pe care îl va purta micuța – Olivia.

Citește și: Vedeta din România care arată senzațional la doar 9 zile de când a născut. Felicitări!

Violeta Romanescu a făcut publice și câteva imagini de după naștere. În materialele cu pricina apare și partenerul său de viață, Nicolae Stanciu. Potrivit ultimelor informații, prezentatoarea de știri nu se confruntă cu complicații, ci se află într-o stare de sănătate excelentă.