Vedeta PRO TV la care Alex Bodi își încearcă norocul. Bianca Drăgușanu se va înfuria

Vedeta PRO TV la care Alex Bodi își încearcă norocul. Bianca Drăgușanu se va înfuria
Alex Bodi, mesaj incitant pentru o vedeta de la Pro TV

În mod oficial, Alex Bodi formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu. Dar ”în secret”, pe Instagram mai precis, omul de afaceri i-a făcut ”avansuri” artistei Anna Lesko.

Vedeta PRO TV la care Alex Bodi își încearcă norocul

Astfel că patru dintre fotografiile postate recent de frumoasa cântăreață pe Instagram l-au determinat pe Alex Bodi să spună public că își dorește să ia ”lecții în privat” de la ea.

La cei 41 de ani ai săi, Anna Lesko este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul românesc. Ea este originară din Republica Moldova. Artista a primit recent un mesaj incitant de la Alex Bodi. Mai bine zis, o promisiune chiar.

“Când vreau să iau o pauză de Bianca, la tine vin. Ești prea periculoasă… am ce învăța de la tine”, este comentariul cu pricina, lăsat de afacerist pe contul de Instagram al artistei, când aceasta a postat patru poze în care apare în ipostaze senzuale. Momentan, Anna Lesko nu i-a răspuns public iubitului Biancăi Drăgușanu. Dar dacă mesajul lui Alex Bodi a fost numai o glumă, rămâne de văzut. Acesta și-a recuperat de curând contul de Instagram și urmărește doar șase persoane pe cunoscuta rețea de socializare, iar partenera sa de viață nu se numără printre acestea.

Alex Bodi, mai multă inițiativă în dormitor

De altfel, gestul controversatului afacerist vine chiar la o săptămână după ce a dezvăluit cine are, de fapt, mai multă inițiativă în dormitor dintre el și iubita sa oficială, Bianca Drăgușanu. Acest lucru a fost dezvăluit în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, acolo unde fosta prezentatoare de la Kanal D și iubitul ei au fost supuși “Testul cuplului”. Astfel că moderatorul de la Pro TV le-a adresat întrebările de mai jos. Evident, doar după ce s-a asigurat că aceștia au închis ochii și că nu trișează.

“Cine e mai iubăreț? Care are mai multă inițiativă în dormitor?” – Alex Bodi.

 ”Cine cheltuiește mai mulți bani?” – Alex Bodi.

“Cine minte mai mult?” – Alex Bodi.

“Cui îi sare țandăra mai repede?” – Alex Bodi.

“Cine e mai amuzant?” – Alex Bodi.

“Cine facem mai multe reproșuri în relație?” – la întrebarea aceasta Alex Bodi a arătat cu degetul spre el, iar Bianca Drăgușanu, înspre ea.

“Care dintre voi doi are mai multe idei fixe?” – Bianca Drăgușanu.

La finalul acestui scurt interviu, Alex Bodi a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a veni în cadrul rubricii “Spui tot sau îți ia gura foc”.